Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT
Re: toleranta, nu indiferenta
#307: adrian - toleranta, nu indiferenta
Da, si pe mine ma afecteaza psihic cand vad persoane tampite. Ma enerveaza la culme. Ma enerveaza si inadaptatii sociali care evident isi petrec tot timpul pe internet si au uitat ca noi, oamenii normali si educati incepem propozitiile cu litera mare. Si substantivele proprii le incepem cu litera mare. Ma scoate din sarite, eu propun sa facem ilegal analfabetismul si agramatismul si as vrea ca orice persoana incapabila sa scrie si sa vorbeasca limba romana corect sa primeasca amenda. Mi se pare corect sa impun chestiile astea fiindca ma afecteaza pe mine psihic si ii va afecta si pe viitorii mei copii care o sa inceapa sa creada ca asa e normal sa scrii. Ce parere ai? Eu cred ca o sa fii de acord, e pe acelasi model cu rationamentul tau.
anul de gratie 1989.
Re: Re:
Esti liber sa ai orice parere, principii si credinta vrei, dar nu incerca sa le impui altuia. Nu vorbim de casatorie religioasa aici. Poti sa ti-o pastrezi si sa te speli pe cap cu ea, nu prea e nimeni interesat de biserica ta sau in ce crezi tu. Vorbim de o casatorie civila, un contract intre doua persoane care le confera anumite drepturi( dreptul de a lua decizii medicale in caz de urgente, dreptul la mostenire, etc). Persoanele gay ar trebui sa aiba aceste drepturi.
Re:
In opinia mea, toate persoanele cretine ar trebui sa moara, sa curatam societatea de prostie. Cred ca ar trebui sa incepem cu tine, ce parere ai?
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#290: - Re: Conform rationamentului tau de imbecil/a, orice persoana sterila, cu probleme reproductive nu are drepturi egale cu ceilalti? Pentru ca asta reiese. Interesant, nu eram constienta de faptul ca trebuie sa fii capabil sa faci copii pentru a beneficia de drepturi umane fundamentale.