VREM ACCES MAI SIMPLU LA FONDURILE EUROPENE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM ACCES MAI SIMPLU LA FONDURILE EUROPENE

Musafir

2016-04-27 18:15

O aplicatie IT prin care fiecare se autoidentifica ca persoana vulnerabila se dezvolta cu doar 0.00001 % din spaga de la dosarul Microsoft. Promotorii de proiecte vor sti cand propun proiecte , vor sti cu exactitate cu ce vulnerabilitati si cu ce costuri se rezolva aceste vulnerabilitati. Felicitari pt INITIATIVA

Musafir

2016-04-27 20:26

tocmai pt. ca doresc "acces mai simplu la fondurile europene", cum stipulati in titlu, comfruntindu-ma direct, ca manager proiecte, cu modalitatile greoaie de implementare, infinit greoaie !!!

Musafir

2016-04-27 20:59

Vrem acces mi simplu la fondurile europene

Musafir

2016-04-27 21:49

Datorita motivatiei reale pentru care a fost lansata.
VREM ACCES MAI SIMPLU LA FONDURILE EUROPENE

Musafir

2016-04-28 06:31

Pt.accesarea cat mai ușoară ,sa aibe acces toate ong.romilor.

Musafir

2016-04-28 07:53

Felicitari ! Initiativa este foarte buna pentru ca largeste maxim baza celor care se pot implica, este 100 % transparenta si responsabilieaza partile implicate ca obligatie de a relationa onest

Musafir

2016-04-28 10:23

Buna propunere dar greu de citit. Poate ca va fi usor pentru cei ce vor pune in practica ?

Musafir

2016-04-28 10:40

Am semnat aceasta petitie deoarece Romania are rata cea mai mica de accesare a fondurilor si datorita procedurilor greoaie care fac inaccesibile fondurile pentru multi care ar putea sa deruleze proiecte frumoase dar se impiedica in aceasta procedura.
Aurel de la Varbilau

2016-04-28 12:45

cred ca petitia asta trebuia sa iasa inainte de lansarea Ghidului pe 4.1. In principiu sunt de acord cu digitalizarea informatiilor si evidentierea stricta a beneficiilor cuprinse per familie/individ in Venitul Minim de Insertie(parca asa se cheama acum). Intrebarea mea catre semnatari si initiatori este daca chiar serveste interesului comunitatilor rome o astfel de evidenta stricta??? Spun asta avand in vedere obieceiul de  a " suge de la mai multe oi". Poate va alearga nemultumitii prin comunitati, cine stie???

Musafir

2016-05-04 13:31

Am implementat proiect si stiu cat este de greu!
Morar Ileana

#11 Felicitări! Nu ne dezamăgiți!

2016-05-04 17:12

Am semnat cu mare drag, știu cât e de greu să te lupți cu dosarele și mormanele de hârtii, vrem să fie totul pe computer, să luăm mai repede banii, să fim și noi în rând cu lumea.

Poate petiția asta, trimisă unde trebuie, va trage un semnal de alarmă.