Petiția fumătorilor din Republica Moldova / Петиция курящих граждан Республики Молдова
Я полностью против курения, но приравнивать э.сигареты к обычным - это бред.
Tigara electronica
Oameni prosti numai pot sa zica ca tigara electronica se poate echivala cu tigara obisnuita.
Va-ti uitat domnilor prea mult la programa cu"Малышева". Cititi careva din articolele asociatiei a medicilor internationali etc.
Не согласна с тем что эл.сигареты приравниваются с сигаретами!
multi am citit ca spun ca sunt incalcate drepturile omului,dar voi , cei care zi de zi fumati in preajma nefumatorilor , nu le incalcati oare drepturile ? eu personal nu fumez , si urasc in genere, de ce eu trebuie sa fiu nevoit sa inhalez fumul vostru in timp ce merg pe drum , doresc sa maninc ceva intr-un local , sau pur si simplu sa ma relaxez stind asezat pr o banca in parc ?voi toti vreti sa fumati , eu tot vreau sa iau un bat si sa alerg pe drum invirtindu-l in mina , si daca o sa lovesc pe cnva , nu cred ca o sa ii placa , la fel e si cu fumatul
Уверен, что разработавшие закон сами курят. Только они будут продолжать курить, где хотят, а с простых смертных будут стричь штрафы.
У граждан есть не только обязанности но и права которые данный закон жестко ущемляет .
Re:
Nu ai vazut cred niciodata spitale de cancer si cum mor oamenii acolo si sufera? Si toate din cauza fumatului, sunt si fumatorii oameni da las sa se otraveasca dingur si sa moara in liniste da nu sa merg pe drum si sa ma inadus si sa mabotravesc numai ca un fumatorbtot e om. Hai sa lasam criminalii pe strada sa ne injunghie cu cutitele ce ei nu tot sunt oameni? Eu cred ca ceea ce dauneaza si la alti oameni in mod direct trebuie interzis sau limitat
| This discussion has been closed. |
Не хочу чтобы ущемлялись мои права и права более 40% граждан Республики Молдовы!!!
Nu vreau că ar fi încălcat drepturile mele și drepturile de mai mult de 40 % dintre cetățenii Republicii Moldova !!!