Fetița care a fost violată la doar 2 ani este din nou în pericol!
Aceste fetite merita o viata mai buna, o copilarie fericita!!!
Succes!
Succes! Putere la copile si succes tuturor ce ajuta aceste fetite! E minunat ceea ce faceti!
ca din cite am inteles in articol,fetele au ajuns inapoi acolo unde sunt acestia .... cel putin al bunicii !
Reiese ca nu sa luat nici o masura ? !
Doaaamne va taiam bucati si hraneam cainii cu voi mizarabililor ,sa ardeti in iad iudelor ! Atitea femei care singure se cer la asta si sa ajungi la un copil! Un suflet de 2 anisori... mi se rupe inima tirfelor ! Cu cine traiti voi sub acelasi acoperis?! Hai ca pina atunci nu ai stiut dar acum? Tot cu risul cela .. Iarta'ma doarme , acestira tontrebuie dat foc! Cineva toata viata isi doreste un copil si nu poate ..da cine are isi bat joc de viata acestora fara mila !
Vrem dreptate,vrem sa fie luate fetele si intoarse inapoi familiei care le iubesc si ofera grija si afectiune.
Am semnat in speranța ca se se facă justiția corecta in privința fetitelo care suferă CIT si in privința mamei iresponsabile care nu merita nici cuvântul "mama". Sint multe familii care își doresc sa aibă copii si nu pot, se roagă zi si noapte... Iar la unii Dumnezeu le da copii, care sint sint supuși chinurilor. Nu e drept, acești copii trebuie sa revină celor care vor copii si au capacitatea de a-i creste si educa, a le oferi tot ce este mai bun, a le face Copilăria fericita după cum o merita.
Am semnat in speranța ca se se facă justiția corecta in privința fetitelo care suferă CIT si in privința mamei iresponsabile care nu merita nici cuvântul "mama". Sint multe familii care își doresc sa aibă copii si nu pot, se roagă zi si noapte... Iar la unii Dumnezeu le da copii, care sint sint supuși chinurilor. Nu e drept, acești copii trebuie sa revină celor care vor copii si au capacitatea de a-i creste si educa, a le oferi tot ce este mai bun, a le face Copilăria fericita după cum o merita.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |