Fetița care a fost violată la doar 2 ani este din nou în pericol!
ca mai incape discutia.Sper ca poate candva autoritatile vor tine cont si de suferintele celor nevoiasi , nu doar de banii lor din conturi.
Asa poate era mai bine sa caftesc si eu o angajatoare si sa o amenint cu moartea daca nu ma angajeaza, cand m-a respins la interviu, daca politia nu face nimic, si drepturile omului sunt un lux in Romania
vestul salbatic
Nu trebuie sa ma mir ca copilul Nedelcu care a fungit din Canada cu ma-sa trebuie sa se intoarca inapoi la tacsu bataus. E clar ca acasa e o arena de lupte.
Asta e! Sunt legile lui Murphi, acea lege care iti spune de ce tie frica nu scapi, care l-a ajutat pe Basescu sa se intoarca la Cotroceni dupa doua suspendari.
Daca eu cand eram student as fi violat o profa ca m-a picat la examen, poate m-ar fi trecut la examen de frica sa nu o omor.
Cum, cum, cum !? Dacă aş putea, aş împuşca direct în cap fiinţele care i-au făcut asta fetiţei .
CE FEL DE AUTORIŢĂTI ÎI DAU ÎNAPOI CUSTODIA ACELEI "MAME" ?
PE CE LUME TRĂIM ? M-AM SATURAT DE LUMEA ASTA MIZERABILĂ
Susţin din toate punctele de vedere această petiţie şi sper din tot sufletul să se rezolve situaţia încât fetiţa să ajungă înapoi la părinţii adoptivi .
Sunt oripilată ..
Vreu fericire pentru Vlada!!!!
| This discussion has been closed. |