Fetița care a fost violată la doar 2 ani este din nou în pericol!
Si unde este acum fetita? Va rog mult spune -ti mi cum sa stiu unde se afla.
inima oamenilor esta care vreu se întoarcă
copii in acest caz (mamei),situația e complexe dar copii îs cei mai sfint,si cum sint tratati așa devin,sint si oameni( normal) așa dar noii cei normali trebue se luam in considerație avenirul jeneratiilor tinere.
Nu exista ceva ca sunt bolnavi psihic sau altceva !!!!
Nici un fel de iertare !!!!!!
Cred că acești judecători și _au luat diploma pe bani, urmând cursuri la "fără frecventa", dar au avut relații să profeseze intr_un tribunal!
Vreau ca aceasta petitie sa fie semnata de cat mai multa lume . si va rog insistent , pe cei care cititi, sa completati petitia pentru salvarea acestor vieti.
Va multumesc.
Re: Re: D
ma bucur ca in sfirsit este o reactie pe marginea petitiei din partea cuiva care cunoaste mai detaliat cazul. putem sti atunci va rog parerea Dvs vis-a-vis de petitie? vreti sa spuneti ca acest grup de mame nu au ocupatie?...dosarul e super ok rezolvat, copilul e in perfecta siguranta acolo unde e acum si toata aceasta zarva e palavrageala goala.
parerea Dvs are drept la existenta si o sa fiu incintata daca o sa se adevereasca cele spuse de Dvs. Daca totul e asa de ideal cum spuneti Dvs inseamna ca nu aveti nimic impotriva daca acest caz ajunge in atentia publica si pentru orice eventualitate se mai revizuie odata?! daca e tot ok si e cea mai buna solutie pentru copil atunci cei aproape 20000 de semnatari vor fi incintati
| This discussion has been closed. |