Je suis TVR

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Je suis TVR

Musafir

2016-04-14 07:07

TVR trebuie sa revina acolo unde ii este locul! Acest lucru poate fi facut de oameni competenti, care se gandesc la imaginea Romaniei, la dreptul cetatenilor de a viziona programe de calitate care au menirea de a face educatie. Este timpul ca angajatii TVR sa nu mai fie umiliti si discriminati. Toate conducerile institutiei de pana acum trebuie sa dea socoteala pentru ceea ce au facut in mandatele pe care le-au avut, iar cei care au incalcat legea sa plateasca PENAL!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-14 07:38

Musafir

2016-04-14 07:42

TVR trebuie sa redevina ceea ce a fost candva. Acest lucru se poate realiza numai cu o conducere competenta, bine instruita si mai ales echidistanta politic.

Musafir

2016-04-14 07:52

Pentru ca impartasesc pozitia autorului. Apoi, pentru am lucrat in institutia asta aproape patruzeci de ani.

Musafir

2016-04-14 09:36

Sa terminam cu implicarea politicului in orice domeniu de activitate al societății romanești .

Musafir

2016-04-14 09:49

Pentru o televiziune independenta.

Musafir

2016-04-14 14:09

Din nevoia de profesionisti in televiziune.TVR trebuie sa rămână unodel de echidistanta. M'am saturat de manelizarea si tabloidizarea din presă in general si din televiziunile comerciale.

Musafir

2016-04-14 19:29

Sunt alaturi de televiziunea nationala.Teviziunea tuturor romanilor.

Musafir

2016-04-14 20:02

Daca platesc ceva ,categoric trebuie sa am si drepturi nu numai obligatii .Statul ma obliga sa platesc abonamentul la TVR pt SRL-ul pe care o gestionez in conditiile in care sediul social al firmei este in apartament ,platesc fortat abonamentul pt tv din casa ,in inventarul firmei nu am televizor dar platesc .Votul meu sper sa insemne ceva si sa dispara mizeriile de acest gen .

Musafir

2016-04-14 23:01

La ora actuala TVR 1, 2, 3, sunt singurele posturi tv decente in Romania alaturi de Tv Trinitas . Cu un amendament : unele programe si desenele animate pentru copii sunt hidoase si tonul si limbajul violente si la limita suburbanului

Musafir

2016-04-15 05:25

In orice tara care se respecta trebuie sa existe o televiziune NAȚIONALA ,dar, evident una nesubordonata politic. O televiziune echidistanta,cu programe de știri,culturale,educationale,sportive ,cred ca este absolut necesară. Lupta dusă de partide ,santajul făcut de partide pentru a "pune mana" pe televiziunea naționala este vizibila si jenanta. Dar ii pasa cuiva in aceasta tara de populație? Pentru politicieni ultima reduta in manipularea populației o constituie televiziunea si radioul național(celelalte televiziuni particulare de știri deja manipuleaza cu nerusinare). De aceea avem nevoie de o TELEVIZIUNE NAȚIONALA LIBERĂ SI ECHIDISTANTA POLITIC. Acesta poate fi începutul unei epoci normale in viața noastră si ar veni după 50 de ani de manipulare.

Musafir

2016-04-15 12:12

Am semnat această petiție pentrucă-i strigător la cer cum s-a DISTRUS Televiziunea română pe care am iubit-o enorm, m-am luptat ca să fie introdusă pe cabluri în Israel, am participat la ”SIMPOZIONUL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI”(2004) de la Mangalia și am fost prezentă la o mulțime de emisiuni interactive.
Tot ce a fost FRUMOS și EDUCATIV a dispărut de parcă nu ar fi existat.
Prietenul nostru drag VALENTIN NICOLAU a murit pe ”baricade” susținând pe toți colaboratorii din TVR pe care odată i-a condus cu drag și profesionalism.

Musafir

2016-04-15 15:48

tvr inchisa for ever.In insolventa,mama lor de hoti!

Musafir

2016-04-17 13:14

Pt. ca este important!

Musafir

2016-04-20 12:07

,,DIN RESPECT PENTRU CEEA CE AR TREBUI SA FIE TELEVIZIUNEA ROMANA"

Musafir

#16 Re:

2016-04-27 19:20

#13: -  

Adevarat. EURO Insol este singura sansa rationala.