VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.


Musafir

#1976

2016-11-03 12:09

Pentru ca asa nu se mai poate sa platim mereu peste tot mai mult decat face , avand in vedere salariile mici pe care le avem si cu care ne descurcam foarte greu.

Musafir

#1977

2016-11-03 12:10

Ne inseala pe fata la fiecare factura

Musafir

#1978

2016-11-03 12:10

Platesc curent mai mult decit consum, prea multe taxe incluse si accize pe linga curentul real.

Musafir

#1979

2016-11-03 12:11

-pentru ca am devenit abuzul statului si al companiilor strraine...!!!,sunt zeci de abuzuri care le fac.
Dragii mei concetățeni, sînt și eu, ca și dumneavoastră, un locuitor al acestei tari . Aici m-am născut, mi-am petrecut copilăria, mi-am făcut studiile și am muncit pînă cînd mi-am dat seama ca politicinii ne-au vandut tara ieftin.. Am muncit 50 de ani din care 25 pentru propășirea socialismului și 25 pentru dezvoltarea capitalismului și a democrației de la care am sperat mult mai mult . Acum sînt suparat pe stat si mai ales pe politicienii care n-eu vandut toate DEPENDENTELE . Îmi petrec anii chivernisind banii în primul rînd pentru plată facturilor.
Știți și dumneavoatra, poate mai bine ca mine, că viață de
cetatean al Romaniei te obligă la folosirea unor servicii și facilități
publice indispensabile cum ar fi curentul electric, gaze, apa curentă, cablu tv, internet, telefon și cîte altele. Tot uitindu-mă prin
facturi am observant un lucru pe care aș vrea să vi-l împărtășesc șidumneavoastră. Și anume că eu, ca și dumneavoastră, plătesc apa la o companie numită
1.Apa Nova care e o companie frantuzească dar îmi vinde apă românească pentru că, cu siguranță, nu o aduce din Franța. Deci eu, atunci cînd fac duș sau cînd îmi fac un ceai, îl fac cu apă românească, dar banii mei pleacă în Franța.
2.Curentul electric îl plătesc la o companie italiană numită Enel. Deci, cum am aprins un bec, am deschis o supapă prin care banii mei se scurg în Italia. Sînt convins că nici Enelul nu-mi vinde curent italian.

Acum Enel ne impune la propriu un contract MODIFICAT, in sensul ca adauga la sfarsitul contractului o Nota ca suntem de acord sa platim retroactiv pentru toata perioada cat nu au dat curs cererii noastre.
Enel factureaza fara sa citeasca contoarul?


3.Gazul metan îl plătesc la GDF Suez (Gaz de France Suez), firmă tot franțuzească ce îmi vinde mie și multor altora gaz metan românesc, dar banii noștri pleacă la Paris să se integreze în UE.

4.Telefonul, indiferent că-l plătesc la Romtelecom, Vodafone, Orange sau Cosmote, cum deschid gura să zic ceva la telefon, cum îmi mai zboară din portofel niște bani către zări străine. FRANTA , GRECIA \, etc.
5.Cablul TV și internetul le plătesc la RCS & RDS. Ăștia, mărturisesc că nu știu de unde sînt dar am auzit că patronul lor, pe nume Zoltan Teszary, locuiește la Budapesta și nu știe nici el dacă mai e român sau European.
6.Ce să va mai spun că, dacă bag conbustibil în rezervor, m-am integrat și cu mașina în Europa, că nu mai e în tot Bucureștii si aproape in toata tara un PECO românesc.
7.Ferească Dumnezeu de vreun împrumut la bancă, pe care mărturisesc că nu l-am făcut prea des , dar sînt sigur că mulți au fost nevoiți să-l facă și acum plătesc dobînzi grele și comisioane către bănci străine fiindcăîn tara ,în afară de CEC, nu mai e nici o bancă românească.Deci ne integrăm cu succes și în sistemul financiar European, cu portofel cu tot.
8. Dacă umplem coșul cu merinde la supermarket, pentru îndestularea familiei, iarăși aruncăm cu banii peste mări și țări fiindcă marfă e aproape 90% de import.
Deci cam astea sînt urmările politicii de privatizare a celor care au
condus țara în ultimii 26 de ani. Am fost predați la pachet, pe post de consumatori captivi, unor companii străine care ne calculează prețurile în euro, deși noi sîntem plătiți în lei!
9.Pe facturi prețurile cresc fără să ne întrebe nimeni, deși noi avem un contract cu fiecare din aceste companii de utilități.
Cît mai poate dură o asemenea hemoragie financiară? Dar să știți că situația asta v-a fi in toata tara . Ea se regăsește în toate marile orașe din țara . Toată lumea consumă și nimeni nu mai produce nimic, iar banii românilor se scurg în afară țării. Pagubele sînt uriașe!
10.Asigurarile au devenit obligatorii, se numesc OMNIASIG,ASTRA ,UNIQA,EUROINS,GARANTA,etc. –DAR ELE SUNT MAJORITATEA CAPITAL STRAIN SI BANI SE DUC TOT IN AFARA ROMANIEI…!!!
11. Fabricile de tigari din Romania au fost inchise de ce … ? la ordinele strainilor „totul a fost pe linie politica”.sa-si vanda strainii tutunul pentru ca era alta dependenta din care se fac bani.

„Pana in 1998 nu au fost probleme. Loc pe piata era pentru toate fabricile. S-a vrut ingroparea acestei ramuri a industriei. Cand s-a hotarat inchiderea fabricilor , aceastea erau dotate la standarde internationale.

Au dispărut, în ultimii 26 de ani peste 1200 de întreprinderi
productive: fabrici,uzine,combinate,cooperative, sisteme de irigații
și cîte altele! În România, primul război mondial + al doilea război mondial + cutremurul din 1977 nu au distrus 1200 de întreprinderi. Politicienii ultimilor 26 de ani au reușit performanța!
Nici bomba de la Hiroșima + bombă de la Nagasaky nu au reușit performanță asta, e dovedit statistic .Deci politicienii noștri din ultimii 26 de ani sînt mai răi că bomba nucleară. Nu mai vorbesc de recordul de a crește datoria publică la 20 miliarde de euro.I-au spus datorie publica, deși nu ne-au întrebat pe noi, poporul, atunci cînd au contractat-o, dar ca să fie siguri că e datoria noastră, a poporului și că noi o vom plăti… noi și nepoții noștri!
Cît mai poate dură o asemenea situație? Ce fel de țara vom lasă noi
moștenire copiilor și nepoților noștri?! Mulți dintre ei caută de pe
acum să-și facă o situație prin alte țări. Cifre neoficiale spun că
vreo 4 milioane de tineri români muncesc în străinătate și din
generațiile care se ridică mai toți vor să plece, fiindcă este o
adevărată performanță să-ți găsești un loc de muncă în țara ta.
Nimeni nu cere de pomană . Toată lumea dorește un loc de muncă ! Fără producție autohtonă de bunuri, doar cu consum și servicii și alea livrate de străini vom pieri ca țara și ca neam în cîțiva ani de zile. Acest lucru trebuie să înceteze și România să-și recapete controlul asupra serviciilor publice și asupra întregii economii! Serviciile publice sînt afaceri cu clienți captivi. Ele trebuie să fie în mînă românilor, a statului român, altfel ne vom trezi cu prețuri din ce în ce mai mari !
Dumnezeu să ne lumineze mintea!
În caz contrar vom trage apa in Romania și vom face plata la Paris,ca și pînă acum!.


Musafir

#1980

2016-11-03 12:20

Pentru că facturile la gaz si electicitate au fost un cosmar ..am samas de multe ori fără gaz si electricitate pt ca nu am avut bani ...am plătit rebranșările cu foarte multi bani .sumele erau f f mari si mai ales nejustificate ..dar asta e. eraidoar un rău platnic ...umilitor in conditia in care poate nu aveai bani nici pt pâine..


Musafir

#1981

2016-11-03 12:21

normal pt returnare de bani de la hotii sub obladuirea statului de drept care este ROMANIA !!!!!!!!

Musafir

#1982

2016-11-03 12:22

Sa se înceteze cu abuzurile care le fac acești mizerabili care sunt conduși de afară ce si cum sa facă pt.niște bani in plus si ori-cum sunt datori cu o explicație in fata poporului.

Musafir

#1983

2016-11-03 12:24

De ce fiindcă trebuie ,,este universal ca statul și tara în care trăiești sa te ajute sa te dezvolți din toate punctele de vedere ,,NU SA TE JECMANEASCA,,.

Musafir

#1984

2016-11-03 12:28

Pentru că doresc dreptate

Musafir

#1985

2016-11-03 12:28

Pentru ca este inadmisibil sa consumi mc de gaz și sa plătești pe factura gigacalorie! Calculul îl fac ei ce și cum! !! Inadmisibil!

Musafir

#1986

2016-11-03 12:32

Am semnat pentru ca vreau sa plătească tot ce au furat acesti lupi înfometați ..au venit in tara noastră ca sa exploateze rețelele de drept ale statului roman(greseala uriasa a acestuia pt ca e vandut tot ce aducea beneficii tarii)..

Musafir

#1987

2016-11-03 12:35

Sant într-o situație critică cu hoții aceștia care nu știu decât să mănânce carnea după noi. Plătesc de 4ani facturi de curent lună de lună și eu locuiesc în Germania deci consum 00000.,cică,, estimativ,,. Dar când mama dracu mai consum eu kilowații care ăi am plătiți? Off Doamneee sa dus tarisoara noastră de tot de râpă. Rușine să fie autorităților acestei țări frumoase. Huooo!

Musafir

#1988

2016-11-03 12:42

hotii trebuiesc starpiti de maxima urgenta si aratati publicului pe care la inselat!!! POATE NE AJUTA SI ANTENA3!!!

Musafir

#1989

2016-11-03 12:46

Pentru ca plătesc facturi foarte mari la gaze si curent am copil si mama acasă

Musafir

#1990

2016-11-03 12:49

Ar fi cazul sa se faca ceva ,nu mi se pare corect ca sa platim facturi umflate dupa bunul plac al e-on gaz,apaserv .Numai ca din pacate nu o sa se faca nimic ...noi suntem prea mici pt ei si nu ne baga nimeni in seama

Musafir

#1991

2016-11-03 12:50

Sa se faca dreptate cred !

Musafir

#1992

2016-11-03 12:59

Sa fie trasi la raspundere acesti nemernici care au vandut resursele naturale ale RO.la masoneria occidentala iar acum ne jefuiesc pe noi oamenii de rand sub ochii politicienilor care mai vor sai votam...!

Musafir

#1993

2016-11-03 13:11

Statul nu e interesat deloc de cetățeni,ei privesc mai degrabă interesele marilor companii și a celor ce le baga șpăgi în conturi.Sunt nenumărate instituții care ar fi putut controla aceste măgarii. ....dar ce interes ar avea....lasă că românii se și împrumută sau mor de foame...numai sa aibă bani de facturi la utilități. .....Suntem un popor de delăsători și care neam lăsat vânduți și furați. ...bătaia de joc a parlamentarilor care își fac legile lor. ...și a Europei...".ne - au privatizat "...mâhnire totală

Musafir

#1994

2016-11-03 13:15

sa nu mai fim furati

Musafir

#1995

2016-11-03 13:15

Pentru darea banilor de la hoti de furnizarea gazelor si enel

Musafir

#1996

2016-11-03 13:21

Bani de lumanari sa va cumparati!

Musafir

#1997

2016-11-03 13:22

Pentru jafurile care se fac pe față.

Musafir

#1998

2016-11-03 13:30

Trebuie sa se termine cu hotii din tara asta

Musafir

#1999

2016-11-03 13:32

Cum se procedeaza efectiv? Ca numai semnatura nu cred ca e suficienta....

Musafir

#2000

2016-11-03 13:33

pentru ca nu imi plac hotii si profitorii.