Împotriva impozitări banilor trimiși în țară de Români


Musafir

#51

2016-02-29 00:23

Deoarece eu trimit saptamanal sau bilunar bani pentru copilasul meu de 7 luni sa aiba lapte, mancare sanatoasa, pampersi, crema pentru fundulet, hainute si tot ceea ce este necesar dezvoltarii si cresterii lui in conditii umane, conditii pe care eu si fratii mei nu le-am avut. Nu sunt de acord sa imi impoziteze statul salariul meu deja impozitat o data si sa imi lase copilasul meu fara destui bani pentru cele necesare si vitale doar pentru a-si umple buzunarele. As fi de acord cu o impozitare mica si nesemnificativa DOAR in cazul in care s-ar mari pensiile si alocatiile,dar in conditiile actuale nu se va intampla asta.

Musafir

#52

2016-03-01 06:45

Pentru ca nu este corect.Nu mai stiu ce sa impoziteze.Sunt niste magari daca vor sa impoziteze banii trimisi in tara familiilor.Oamenii astia au plecat din cauza lor din tara,stau departe de cei dragi nu pentru ca vor ei ci pentru ca nu au ce face,vor sa duca o viata mai buna ei si familiile lor.Acum vor sa impoziteze si banii care ii castiga cu greu departe de tara.Sa le fie rusine tuturor celor din parlamentul tarii si de la conducere.

Musafir

#53

2016-03-01 21:35

Nu sint de acord
musafir

#54 Împotriva impozitări banilor trimiși în țară de Români

2016-03-01 21:45

de ce vreti impozitarea banilor trimisi in tara, nu mai aveti de unde lua noi biruri mai bine ne eutanasiati si asa scapati mai usor de noi fiindca banii care ni-i dati abia ne ajung sa va platim taxele


Musafir

#55

2016-03-02 05:07

Nu mi se pare in regula. ba chiar obraznicie, sa mi se impoziteze cadoul pe care-l ofer celor apropiatzi. Sunt banii mei, muncitzi si cu taxe platite la sursa, nu in Burkina Faso. Prin urmare, Romania a devenit un fel de mafie oficializata. Ciudata mostenire a capatat tzara asta!

Musafir

#56

2016-03-02 11:09

Am semnat aceasta petitie pentru ca hotii de odinioara ce traiau in pesteri .,paduri din povestile parintilor,bunicilor nostri in prezent sau mutat in birouri .Acest asa numitul " stat de drept " e o alta fata actualizata a hotiei ,nepotismului, abuzului fata de cetatenii acestei tari...