Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! / Anunțuri / DIN CICLUL, DISPONIBILIZATII INTREABA ... !?!?!? ... ADMINISTRATORII NU AU SOLUTII, NU AU RASPUNSURI! / Comentarii

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#1 FOTO Fiscul reia, după trei ani, încercarea de a vinde o casă de vacanță a Sindicatului Oltchim

2016-02-26 16:49

FOTO Fiscul reia, după trei ani, încercarea de a vinde o casă de vacanță a Sindicatului Oltchim

 

Fiscul a reluat, după trei ani, încercarea de a vinde o casă de vacanță a Sindicatului Oltchim, pentru recuperarea unor bani neachitați la buget, păstrând același preț de pornire la licitație, de aproximativ 140.000 lei fără TVA (puțin peste 30.000 euro), ca și la precedenta tentativă de vânzare, eșuată în 2013 din lipsă de oferte.

Clădirea este în suprafață totală de 203 metri pătrați, cu etaj și mansardă, și a fost construită în 1998 în comuna Dăești, satul Fedeleșoiu, județul Vâlcea, pe un teren proprietate a combinatului Oltchim.

Prețul exact de pornire la licitație este de 142.700 lei fără TVA.

În urmă cu trei ani, la prima încercare de vânzare a casei de vacanță, datoriile către bugetul de stat ale sindicatului erau estimate la 25.000 de lei.

În urmă cu două săptămâni, combinatul Oltchim, aflat în insolvență, a raportat un profit net "pe hârtie" de 2,3 miliarde lei pe anul trecut, rezultat din ștergerea datoriilor companiei, potrivit planului de reorganizare, în vremea ce activitatea curentă a societății a generat o pierdere de 36 milioane lei.

Oltchim este controlată de statul român, prin Ministerul Economiei, cu 54,8% din acțiuni, cel de-al doilea cel mai mare acționar semnificativ fiind compania germană PCC SE, cu 32,34% din titluri. 

http://www.profit.ro/stiri/social/foto