OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE


Musafir

#351

2016-02-04 23:30

Nu-i rea legea. Datorie egal sclavie. Trebuie reformulată, aici e problema!
SEMNATI PETITIA SI DATI-O MAI DEPARTE !

#352 Re:

2016-02-04 23:39

#351: -  

 Moise Guran in seara asta: "Agitatia cu darea in plata este pur politica, nu are vreo legatura cu cineva"

Madalin
Musafir

#353

2016-02-04 23:51

La prima casa mai avem o sansa in tara asta de rahat in care tineretul este tinut pe loc si nu ajutat cum sunt ajutati in alte tari. Avem niste oameni nepregatiti pusi unde nu trebui

Ionut

#354 Re:

2016-02-04 23:59

#353: -  

 Asa este. Niste oameni cu interese ascunse care ne pun gheata pe gat si strang pana nu mai avem aer.

Andreea

#355

2016-02-05 00:14

Nu va ganditi domnilor care dati legi impotriva noastra ca suntem tot oameni? Ca avem vise si planuri si ca ne-am sacrificat ca sa le ducem la implinirea? Nici daca va omoram pe cineva drag nu aveati motive sa ne pedepsiti asa! Ganditi-va domnilor alesi ca un tanar care isi va lua o casa va plati impozite pe ea si va consuma utilitati pe care tot statul le va incasa. Ca va avea un motiv sa munceasca mai mult si sa ramana in aceasta tara. Voi da aceasta petitie mai departe eu imi pierdusem orice speranta de cand am auzit stirea ca se maresc avansurile, acum parca mi-a mai revenit. Sper sa reusim sa le tinem piept, daca nu bagajele si plecat unde vedem cu ochii chiar daca o sa ne fie greu. 

Black Oak

#356 #Colectiv-10/30 Never Forget

2016-02-05 01:02

Dar ei ce au sa nu plece? Vor sa ne pedepseasca pentru ca i-am dat jos odata dar uita ceva important, vremea se "incalzeste" si Piata e cam goala...


Musafir

#357

2016-02-05 01:11

Dupe ce ca au drepturi limitate, tinerii nostrii, nu si mai pot cumpara o casa. Locuri de munca, nu, locuinte, nu, cum sa ramana in tara lor? Neavand o locuinta, pur si simplu li se ia dreptul de asi intemeia o familie. Ptr ca, stai o perioada cu chirie, dar cand vin si copii, e greu sa nu ai unde i creste. Pacat ca ni se ia dreptul la o viata decenta.
Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca

#358 ALERTA DE MANIPULARE !!!

2016-02-05 01:57

Manipulare mizera a super ziarului economic ce vine la pachet cu un calendar cu panarame goale. Un anume redactor ponegreste programul Prima Casa si pe cei care l-au accesat. Strigoiul barbos spalat doar de ploaie si cu dinti de imprumut de la Cristian Sima se face din nou pres la picioarele "revolutionarului" si ale borfasului care nu au uitat ca Fondul de Garantare al statului a incercat in trecut sa previna lumea cu privire la furtisagurile facute de "legea" vietii. Cat de mult poate sa coboare un om care ataca un program ce a ajutat mii de tineri sa aiba un inceput frumos in viata si cat de mizer sa fii sa iti cladesti averea pe spatele altora ! Borfasul cu pricina are vreo 3 case si 40.000 de metri patrati de teren in Voluntari, dupa spusele presei, dar totusi are tupeul sa dea legi care vor taia accesul tinerilor la un 50 mp. Si are tupeul, impreuna cu sambatarul, sa ponegreasca pe oricine le da planurile in vileag. Un om cu bun simt ar avea decenta sa taca dracu' din gura cand e prins cu mata-n sac, dar astia NUUU, o dau mai departe ca la norma la fabrica Timpuri Noi. Acum inteleg si atitudinea postacilor din grupul lor care au ponegrit astazi Prima Casa, e ordin pe unitate de la borfas si de la contopist. 

Ovidiu

#359 Bravo !

2016-02-05 02:48

Astia ne f*t viata a nu stiu cata oara si aflu de asta abia azi de pe Face. Sa ma c*c in ea de tara !

K

#360 Re: Re:

2016-02-05 03:22

#226: NU VA LUATI DUPA MUSTE - Re:  

 Mars javra sektara. Te lingi pe bot la banii unora care iti pot fi copii si vii sa dai lectii. Mars in biserica voastra sektara unde va salutati cu Hai sus! De ce hai sus bai pagane? Doamne ajuta nu stiti sa spuneti? V-a imbecilizat predicatorul vostru atat de mult, v-a transmis ura lui fata de credinta neamului. Pentru credinta noastra si-au dat viata oameni, Constantin Brancoveanu si veniti voi si un drac mustacios sa va salutati cu hai sus si sa va bateti joc de religia tarii asteia. Hai sus sektant parsiv cu crucea va vom strivi toate minciunile. 

Tare as vrea sa vin intr-o sambata la voi la biserica si sa il vad pe sambatar imbracat in sutana alba cu mov cum striga Hai Sus si va unge madularele cu ulei sfintit de el. Dar nu pot sa vin ca mi-e ca ori ma apuca rasul de nu mai pot sa ma opresc ori ii trag o smetie de-i lipesc mustata de pereti. 

 


Musafir

#361

2016-02-05 03:25

Am prieteni care vor să-și ia o locuință prin intermediul Prima Casa iar daca se impune darea unui avans atât de mare stiu ca va fi imposibil acest lucru, mi se pare o mare prostie această lege mai ales pentru noi tineretul.
Ion

#362 Re:

2016-02-05 05:34

#306: -  

 Va felicit pentru increderea in banci si va sfatuiesc sa cautati pe youtube manifestatiile celor cu credit in CHF. Si ei , la vel ca voi, sunt oameni care au incredere in banci !

Ion

#363 Re:

2016-02-05 05:38

#326: -  

 daca nu ai cumparat cu banii jos inseamna ca esti un IT-ist foarte slab. Ne faci de rusine meseria !

Ion

#364 Re:

2016-02-05 05:41

#337: -  

 Ai semnat fara sa citesti ? Copiii tai vor preturi mai mici la imobile, ca sa isi permita cumpere si ca dezvoltatorii sa fie obligati sa faca imobile mai bune si mai de calilate pentru a atrage clienti.

Azi pe credit multi saraci cumpara si ultima cocioaba pentru care platesc zeci de mii de euro. Dupa ce va intra in vigoare legea asta, preturile vor scade iar caliltatea imobilelor va creste !

Ion

#365 Re:

2016-02-05 05:43

#355: Andreea -  

 Sunteti oameni care nu stiti matemtica nici cat un elev de clasa a 2-a primara:

Legea asta va face preturile MAI MICI asa ca si tu iti vei putea permite sa iti cumperi casa.

Ion

#366 Re: ALERTA DE MANIPULARE !!!

2016-02-05 05:44

#358: Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica Balaceanca - ALERTA DE MANIPULARE !!! 

 Dar clientii prima casa care s-au sinucis cand nu au mai putut plati ratele (si de care putini vorbesc) - aia nu denigreaza programul prima casa ? La fel vrei sa risti si tu sau copiii tai ?


Musafir

#367 Re: Re:

2016-02-05 05:51

#346: Jack Spintecatorul - Re:  

 Da, este clar ca trebuie sa evitam astfel de provocari din partea unor molecule diforme, anoste si lasate la voia intamplarii in viata noastra sau uneori sprijinite de interese meschine...si apropo datorita castigurilor mele asa "mici" mai am 2 ani si termin creditul, nu cred ca tu cel care scrii asta ai macar 1/8 din venitul meu. Pacat aici este vorba de ceva mult mai serios, decat plata care se pare ca ai incasat-o pentro a scrie ceva. RASPUNSUL nu este pentru tine, este pentru cei care vor intra si vor sa semneze, DACA VOR, dar vreau sa le arat ca nu esti ceva real si ca esti o doar mizerie sociala si morala. De parintii mei a trebuit sa uit, asa ca jignirile tale nu pot atinge acel nerv de care ai nevoie....si acum o concluzie finala: NU VREI SA RISTI, NU CERI CREDIT. Dragilor aveti posibilitatea sa ALEGETI...NU FACETI CREDIT SI NU SEMNATI DACA NU STITI IN CE VA BAGATI.  "Va rugam sa locuiti in chirie pana la adanci batraneti si sa strangeti bani din 500 euro pe luna". REVIN aveti optiunea sa nu faceti credit, este alegerea voastra si NU VA TREBUIE O LEGE SA VA OPREASCA SA FACETI ASTA SAU SA VA FIE FOARTE GREU. Aici este " secretul" o lege pentru a va "proteja". Alegerea este a clientului NU VREI RISC SI PROBLEME nu MERGI LA BANCA PENTRU CREDIT. NU AM AUZIT DE RECLEMATII IN CARE BANCA A AMENINTAT PE CINEVA CA DACA: "NU SEMNEAZA II IA VIATA". Asa ca dragul meu Jack Spintecatorul....am fi mai fericiti daca oameni ca tine ar fi din ce in ce mai putini in LUME, nu doar in Romania. NU VREI SA RISTI, NU CERI CREDIT. Dragilor aveti posibilitatea sa ALEGETI...NU FACETI CREDIT SI NU SEMNATI DACA NU STITI IN CE VA BAGATI.


Musafir

#368

2016-02-05 06:21

Trebuie sprijiniti tinerii din Romania să rămână aici nu să pribegeasca "slugi" printre straini dupa un trai decent.Sa-si întemeieze familii trainice aici pe pământul stramosesc.Usurati-le viitorul prin legi bine gândite si folositoare.Nu sunt de acord cu aplicarea acestei Legi de darea in plata.Nu va gânditi numai la castigul Bancilort luati in calcul si pierderile de beneficii ale clienților si a tuturor celor afectati de aceasta lege.

Musafir

#369 Re:

2016-02-05 06:38

#361: -  

inca nu esti sigur despre ce vorbesti , ori isi iau prin prima casa si atunci platesc 5% ori prin credit....fii mai hotarat


Musafir

#370 Re: Re: Re:

2016-02-05 06:40

#367: - Re: Re:  

 desteptule la  risc te expui la bursa si la casino, nu cand iei un credit , dar e greu pt tine sa fii coerent  in idei.... au ramas bancherii fara bani de apeleaza la unii ca tine. Din logica ta beton de riscat trebuie sa riste doar clientul, banca n-are de ce ..ca de' e risc sistemic.....sau falimente trebuie sa se intample doar cand marii hoti ai acestei tari, si care nu esti atat de destept sa-i identifici, o fac.... dar asta nu are rost sa avem in vedere, ca "nu ne afecteaza" (inclusiv pe tine) la nivel macro....in spiritul asta la cat mai multe Bancorexuri...ca generali care sa puna in practica asta avem destui Isarescu, Ghetea...si lista poate continua. Asa se fac banii grosi, nu cum incerci sa intoxici oamenii creduli care cred ca de maine va fi apocalipsa in Romania.

Mai un pic si o sa le ridicam statui reprezentantilor banciilor  in frunte cu Isarescu , pentru faptul ca "vegheaza" la binele nostru si ne "vreau binele" dandu-ne credite la greu...


Musafir

#371 Re:

2016-02-05 06:51

#368: -  

 Vizavi de temerea ta asta se intampla chiar acum, multi tineri din cauza ca nu exista legea au plecat ca sa plateasca dobanzile nesimtite ale bancilor. Asta nu te ingrijoreaza? Sau faptul ca cei executati silit si sclavi in continuare la banci prin popriri vor pleca, sau vor lucra la negru ca sa nu mai fie furati de banci si de stat. Asta va fi un fenomen care ajuta Romania dupa logica ta , nu? 


Musafir

#372 Re: raz van

2016-02-05 07:15

#1: -  

 esti un dobitoc


Musafir

#373 Re: sunteti manipulati

2016-02-05 07:20

#1: -  

 

Cititi adevarul despre ce poti pati daca contractezi acum un credit in Romania si nu va lasati manipulati de acest ticalos autor al acestei petitii. Este un bancher imputit - un hot ortodox care ia bani si la inmormantari si la cununii si la spovedit si la .. si la... Va manipuleaza!

http://contrabanci.com/clienti-contra-banci/pana-moartea-ne-va-desparti/


Musafir

#374 Re: Re:

2016-02-05 07:22

#354: Ionut - Re:  

 

Cititi adevarul despre ce poti pati daca contractezi acum un credit in Romania si nu va lasati manipulati de acest ticalos autor al acestei petitii. Este un bancher imputit - un hot ortodox care ia bani si la inmormantari si la cununii si la spovedit si la .. si la... Va manipuleaza!

http://contrabanci.com/clienti-contra-banci/pana-moartea-ne-va-desparti/


Musafir

#375 Re: Re: ALERTA DE MANIPULARE !!!

2016-02-05 07:33

#366: Ion - Re: ALERTA DE MANIPULARE !!! 

 Mai un pic si ma emotionez pana la lacrimi la grija pe care o porti tinerilor  care nu pot lua credite prin prima casa....Din pacate din cauza unora care au calitatea ta umana, s-a ajuns ca Romania o tara bogata sa fie condusa de niste hoti care sunt venerati, de oameni ca tine.

Intr-o societate normala unii ca cei pt care scrii la ordin, ar face puscarie sau s-ar autoelimina din societate datorita "calitatii" pe care o au. Pt asemenea oameni chiar si calcatul pe cadavre nu reprezinta o chestie greu de infaptuit pt a obtine inca "ceva" profit si a controla oamenii de buna credinta servindu-le tot felul de baliverne (30 de sinucigasi la activ prin efectele creditarii toxice).

Dar hai sa vorbim doar despre cat de mult "va ingrijoreaza" pe voi soarta tineretului tarii. Cei cateva zeci de mii care au credite in CHF sunt tot tineri, de ce nu le plangi de mila? Nu cred ca sunt importante numele acestora, tot tineri sunt, dar conteaza dramele lor, dar nu pentru niste mizerii de oameni ca voi...