Dizolvarea pe cale judecătorească a Partidului România Unită

Murphy

#1

2016-01-24 19:36

omul are dreptate! in tara asta domneste lumea interlopa, iar statul este aliatul ei, nu inamic! ca atare, ceva trebuie facut, in mod direct.


Musafir

#2

2016-01-24 20:12

Doresc sa fie respectate legile fara exceptii.Vreau sa traiesc in pace si armonie alaturi de toti cei care doresc o viata normala.

Musafir

#3

2016-01-24 20:21

Nu avem nevoie de organizatii paramilitare pentru promovarea nationalismului, violentei si urei interetnice!

Musafir

#4

2016-01-25 00:14

Asa este frumos, elegant, cat de cat ;)
Romanul

#5 Re:

2016-01-25 00:21

#1: Murphy -  

 ass este,un ungur a facut petitia asta. Ii este frica.. 


Musafir

#6

2016-01-25 00:48

Sustin initiativa si mi-ar place sa ma implic mai mult!

Musafir

#7

2016-01-25 04:36

Nu sint de acord cu partidele nationaliste.Pe de alta parte observ o ura adresata ungurilor din partea lui Diaconu.Oamenii care cauta dezbinare din oricare coloratura ,trebuie ,nu numai redusa la tacere,chiar si pedepsita de lege.

Musafir

#8

2016-01-25 05:17

Un atentat la adresa democraţiei din România.
Dumitru-Cornel Vîlcu

#9 Re: Re:

2016-01-25 05:34

#5: Romanul - Re:  

 Acest ungur nu numai că a făcut petiția, dar va depune necesara sesizare oenală oentru desființarea PRU. Cu stimă, al Dvs. Dumitru Cornel Vîlcu.

Razz

#10 Re: Re:

2016-01-25 07:44

#5: Romanul - Re:  

 Ungur sau roman este obligatoriu sa respectam legea. Cine n-o face suporta consecintele legii. Avem organe de ordine si doar ele pot lua masuri. Nimeni nu isi poate face patrule, garzi sau alte organizatii cu scopul de a impune ordinea. Ordinea se impune doar de organele abilitate. Ca vor sa ajute batrani sa treaca strada sa ajute la inundatii ori deszapeziri e alta treaba. Ei spun insa ca atunci cand autoritatile nu-si fac treaba, intervin. Cum intervin cu ce autoritate? 


Musafir

#11

2016-01-25 08:23

Legea trebuie aplicata!
Ilie

#12 Jegosule

2016-01-25 08:32

Cine te plateste? Esti platit din ONG-uri?

Ilie

#13 Re:

2016-01-25 08:34

#1: Murphy -  

 E un jegos care mananca de pe urma ONG-urilor lui Soros

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-01-25 08:48


Stefan

#15 Serios?

2016-01-25 08:50

Sa inteleg ca pe voi va sacaie faptul ca niste oameni iau masuri pentru apararea si siguranta voastra? Macar v-ati informat cu atentie, sau doar ati vazut titlul si v-ati grabit repede sa semnati? Pai, daca treaba asta va deranjeaza, faceti, fratilor, si o petitie impotriva "armatei secuiesti", HVIM si a separatistilor secui, sau chestia asta e super ok pentru voi si va face fericiti? Deci, pentru voi e foarte bine ca niste separatisti sa-si formeze armata proprie pentru alungarea romanilor din propriul lor teritoriu....dar e strigator la cer faptul ca unii romani iau atitudine si se organizeaza pentru aprarea si siguranta cetatenilor. Ati luat-o razna???

Viorel

#16 Re: Re: Re:

2016-01-25 08:57

#9: Dumitru-Cornel Vîlcu - Re: Re:  

 Daca acest "Ungur" incepe cu demersurile dizolvarii armatei tinutului secuiesc, cu demersurile scoaterii drapelului secuiesc si incepe o lupta pentru Romania si romani (ca si sasii, secuii, ungurii, tatarii, tiganii sunt tot romani) si se lupta cu aceast ilegalitati, jos palaria si-l voi sprijinii in acest demers, altfel ramane doar un "ungur" ... care-l uraste pe Tepes si pe ROMANI.


Musafir

#17

2016-01-25 09:33

si congresul a fost nestatutar pentru ca nu sa organizat conferinte in jumatate din filialele din tara si nu au avut delegatii ci doar plimbareti

Musafir

#18

2016-01-25 09:49

Înfiinţarea unei grupări paramilitare de către un partid politic contravine legii şi este un atentat la adresa democraţiei.

Musafir

#19

2016-01-25 10:07

Un partid trebuie să respecte legea. Legea din România nu dă voie partidelor să ființeze unități paramilitare.

Musafir

#20

2016-01-25 10:20

Orice forma de "justitie paralela" contravine ordinii de drept.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-01-25 10:23



Musafir

#22

2016-01-25 10:36

Pentru ca demersul este ILEGAL.
capusan george mihai

#23 Re:

2016-01-25 10:47

Nu stiu daca ar aproba-o dar insinuarile d-voastra ar fi putin deviat de la subiectul de care se discuta. De unde frica, ca ar fi o unitate legionarda, de unde frica ca ea ar duce la altceva. Aicea nu este vorba de aprobari ci de a face ceva in tara asta ca se se schimbe. A lua atitudine. Dar frica unora este intrebatoare de unde provine? Vad ca nu va este frica sa fi-ti taxati, mintiti, sau furati, dar va este frica ca cineva ar fi impotriva acestora. Cine are frica este foarte evident ca face parte dintr-o grupare politica si isi doreste sa denegreze prin comentarii atitudinea unui cetatean ce iti doreste binele tarii si al tuturora, inclusiv si al d-voastra dragii cititori manipulatori si rautaciosi.#1: Murphy -  

 

E . KAILLAS (BRAŞOV)

#24 SUSȚIN INIȚIATIVA PARTIDULUI PRU .

2016-01-25 10:47

SUSȚIN INIȚIATIVA PARTIDULUI PRU .

CHIAR MĂ BUCUR CĂ II FACEȚI RECLAMĂ .

NE-AM SĂTURAT DE TRĂDĂTORII DE NEAM ŞI ȚARĂ !!

VREAU SĂ INȚELEGEȚI UN LUCRU .

INDIFERENT CE SE INTÅMPLĂ CU PARTIDUL PRU, IN ROMÅNIA SE INTÅMPLĂ CEVA  MINUNAT .

UN FENOMEN PE CARE IL VEȚI VEDEA TOT MAI MULT IN URMĂTOAREA PERIOADĂ.

 OAMENII IŞI DAU SEAMA TOT MAI MULT  CĂ NU POT SALVA ROMÅNIA DIN MÅNA CAPITALIŞTILOR DECÅT DACĂ SE UNESC CA NAȚIE .

NE UNIM .INVĂȚĂM SĂ NE IUBIM DIN NOU ȚARA , TRADIȚIILE, VALORILE  CREŞTINE ..POATE CHIAR MAI MULT DECÅT  INAINTE .

SE DUCE O LUPTĂ IMPOTRIVA NOASTRĂ.

PENTRU CĂ TRADĂTORII DE ȚARĂ NU DORESC ACEST LUCRU . EI S-AU IMBOGĂȚIT DE PE URMA STRĂINILOR . SUNT SLUGILE LOR .

INȚELEGEȚI ?

NU II DERANJEAZĂ ACEASTĂ,, PATRULĂ ,, .

PE EI II DERANJEAZĂ CĂ VREM SĂ NE SALVĂM  NAȚIA ROMÅNĂ , ŞI CĂ UNUL CA BOGDAN DIACONU A LUAT INIȚIATIVĂ , ŞI ACUM VOR SĂ-L DISTRUGĂ . 

NE CONVING CĂ TREBUIE SĂ ACCEPTĂM TOATE MINORITĂȚILE ,CHIAR ŞI CELE MUSULMANE,  SĂ NU MAI AVEM GLAS CA POPOR ROMÅN LA NOI ACASĂ.

STRĂINII  NE VOR ȚARA CU TOATE BOGĂȚIILE EI , ŞI NE ACUZĂ DE ŞOVINISM , XENOFOBIE,  SĂ NU MAI PUTEM SPUNE CĂ SUNTEM ROMÅNI  ŞI CĂ ASTA E ȚARA NOASTRĂ .

LE TRANSMIT TRADĂTORILOR DE NEAM :

ŞI FĂRĂ ACEST PARTID VOM REUŞI SĂ NE SALVĂM PATRIA !!

SUNTEM UN POPOR 80 % CREŞTIN .

IL AVEM PE HRISTOS ! AICI STĂINII NU VOR OCUPA CA IN ALTE PĂRȚI  !!!

INȚELEGEȚI ???!!!!!

PARTIDUL PRU ŞI BOGDAN DIACONU NU SUNT VINOVAȚI CĂ NE DESCHID OCHII . 

VOM GĂSI ALT LIDER . CHIAR MAI MULȚI .

IN ZADAR INCERCAȚI SĂ LE INCHIDEȚI GURA. VEDEM ŞI SINGURI CE SE INTÅMPLĂ CU ȚARĂ NOASTRĂ, NU SUNTEM ATÅT DE PROŞTI !

ŞI VĂ MAI DAU UN SFAT VÅNZĂTORILOR DE NEAM ŞI PATRIE :

NU VA BAZAȚI PE FAPTUL CĂ UNIUNEA EUROPEANĂ  NE OBLIGĂ SĂ RESPECTĂM MINORITAȚILE, PRIN CONTRACTUL CE L-AM VOTAT FĂRĂ SĂ STIM EXACT CE CONȚINE .

UNIUNEA EUROPEANĂ NU MAI ARE MULTE ZILE .VOM VEDEA CU TOȚII CUM SE DESTAMĂ DIN CAUZA PROBLEMELOR CE VOR URMA .

O SA VA COSTE MULT CĂ NU ATI ŞTIUT SĂ VĂ VEDEȚI LUNGUL NASULUI .

FUGIȚI !!!  INCERCAȚI SĂ FUGIȚI  ŞI DIN GALAXIE DACĂ PUTEȚI !

 

INCĂ CEVA...: BOGDAN DIACONU ARE O PROBLEMĂ MAI MULT CU EXTREMIŞTII . NU E VINOVAT CĂ OAMENII PUN COMENTARII ŞOVINE PE PAGINA LUI .   AŞA E PE FACEBOOK ..

ŞI  MAI TERMINAȚI CU CE SPUNE ,, LEGEA'' .LEGILE SUNT FACUTE STRĂMB DE PARLAMENTARI   . ŞTIM CU TOȚII CĂ MULȚI SUNT CORUPȚI  .AU FĂCUT LEGI ANTIDEMOCRATICE CARE II FAVORIZEAZĂ .

DEOCAMDATĂ ..  )))))

Capusan george mihai
Musafir

#25 Re: Re:

2016-01-25 10:49

Ce ar fi sa fim de accord cu d-l Daniel Ghita. Nu cred ca ar fi o idee proasta pana la urma. Cred ca toata lumea ar fi de accord ca partidele din Romania incalca legile. Nu vreau sa plece cand sunt indemnati de alegatori, nu respecta poporul roman si uita faptul ca ei ne reprezinta pe noi si ca un om cu bun simt cand sunt rugati sa plece tin cu dinti ca un caine de ciolan si nu vor sa il lase din gura. SA NU MAI ZIC CA SE COMPORTA CA NISTE PROSTITUATE CARE MIGREAZA DINTR-UN PARTID IN ALTUL DEPINDE DE SITUATIE. NU STIU CUM ESTE PERMIS ACEST LUCRU!   Daca esti dintr-un partid ramai cu el. Desi eu as sugera ca partidele sa fie dizolvate toate si sa putem alege ca pentru orice functie si pozitie a unui loc de munca, omul capabil, calificat si care sa urmeze ceea pentru ce a fost pus in functie. Sa fie ales provizoriu pentru ai urmari progresele si sa fie dat afara daca nu isi indeplineste functia. Partidele sa fie dizolvate pe vecie pentru ca nu isi indeplinesc rolul. Daca e sa fie un "Partid" sa fie tot poporul roman participant. Sa faca parte tot (intreg) poporul roman din acel partid si sa particite prin vot la fiecare hotarire guvernamentala, constitutionala, la formarea legilor, etc. In acest mod fiecare cetatean va fi parte din "Guvernul Roman" si nu doar o mana de escroci care beneficiaza de privilegiul ducand Romania inspre propriul sau interes si de a avea posibilitatea de a fura Statul Roman (Poporul Roman). Ar trebui numit Poporul Roman nu Statul Roman pentru ca nu apartine Statului ci Poporului Roman. Ne-am obisnuit cu idea de a fi Stat si a apartine totul unui "Stat", unde asa zisul Stat te minte, te fura, nu te lasa sa il schimbi, e corupt, duce Romania in interesele altor asa numita State. Ori suntem romani si tara ne apartine noua tuturora ori suntem guvernati de niste incompetenti. Tara e a noastra si nu apartine statului. Statul ar trebui condus de Poporul Roman nu de niste Partide Politice. Se stie foarte bine ca nu este un politician care sa fie acolo pentru interesul cetatenilor, nici macar unul singur. Totul este o mascarada, obtinerea unui salariu gros si de a face parte dintr-o clasa superioara cetateanului de rand. De a-l pune in ceata pe cetateanul roman si de a-l insulta si jecmani zilnic prin taxe inventate si ilogice pe motiv ca nu au ei destui bani pentru a ne administra. De a ne baga in datori fara consimtamantul nostru si de a distruge viitorul copiilor nostrii, a generatiilor viitoare care vor plati pentru o datorie pentru care ei nu au fost de acord dar nici nu au fost in viata la vremea respectiva. Statul va inrobi generatii peste generatii cu datorii enorme de platit luand un risc in numele tuturor si asuprindu-ne pe toti pentru ca ei nu vor simti aceasta datorie, nu vor simti taxele ce trebuiesc platite si vor trai din salarile, indemnizatiile si pensile grase pe care si le voteaza ei insusi. In primul rand daca nu sunt bani, romania este datoare, bugetul este mic, cum iti poti permite ca un nesimtit sa iti votezi un salar mare. De unde ti-l platesti???
#23: capusan george mihai - Re: