LEGEA ANTIFUMAT - CRITICA CRITICILOR EI
Pentru orice lucru bun initiat trebuiesc date nenumarate explicatii si justificari logic-legale. Doar raul pare azi rapid si inefabil elocvent... "O minunata lume noua", vorba lui Aldous Huxley.
Oare presedintele a contestat-o pentru a echilibra statistica contestarilor, avind in vedere ca nu a contestat legea pensiilor special pentru parlamentari (si altii ca ei). Jenant!
La egalitate cu dreptul cuiva de a cumpara si fuma sta dreptul meu de a nu fi deranjata de comportamentul acestuia, de a nu fuma pasiv! Nu este o lege antifumat pentru ca nu-l impiedica pe cel care doreste de a cumpara si de a fi fumator. Il impiedica doar sa ma agreseze pe mine de comportamentul lui, daca eu nu doresc acest lucru! Este o lege antifumat pasiv si o sustin cu convingere!
ROG A SE RETINE: SESIZAREA DE NECONSTITUTIONALITATE A FOST DEPUSA DE UN GRUP DE 33 DE SENATORI SI NU DE CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI, ASA CUM GRESIT A INTELES CINEVA. PRESEDINTELE ROMANIEI A DECLARAT PUBLIC CA DOREA SA O PROMULGHEZE
Gabriel Tatu
Fumatorii stiu cat de nocive sunt tigarile
Suntem contienti de cat de nocive sunt tigarile, dar este un viciu pe care il intretinem cu buna stiinta. Este dreptul nostru de a fuma si daca asta este reglementat, sa fie reglementate si urmatorele fenomene nocive: consumul de carne in restaurante, reducerea noxelor autovehiculelor, majorarea pretului produselor fast-food, interzicerea bronzului la solar, scuipatul in public, prostia etc.
Sunt fumatoare si nu ma rusinez de viciul meu...pot sa renunt la fumat doar daca eu vreau si nu pentru ca ma obliga o lege incorecta
Sunt de acord sa se poata crea spatii publice pentru fumatori sau pentru nefumatori...
Interzicerea fumatului in toate localurile publice este o discriminare....
Buna ziua
Respectul reciproc nu are legatura cu fumul ci doar cu educatia. La noi s-a rezolvat cu educatia, acum s-a reglementat fumatul. Sa fie ca "afara". Saptamana viitoare urmeaza salariul minim pe economie si autostrazile. Pe ordinea de zi vor mai fi: sanatatea, cozile la administratia financiara si transportul in comun. Vor fi tot ca in occident. Era mai simplu sa fie impuscati toti fumatorii. De ce sa sa se chinuie iarna sau cand ploua, ca aurolacii, sa fumeze pe la colturi? De ce toti viciatii astia inconstienti nu vor sa asculte de senatoarea melcilor care stie ce e mai bine pentru ei? Si pentru patronii de restaurante, cafenele, baruri, cluburi, pub-uri, pentru cei care cultiva, prelucreaza si vand tutun. Poate pentru ca si ei sunt cetateni si au drepturi? Poate ca fumatorii au nevoie de un spatiu dedicat, unde sa nu deranjeze pe nimeni? Propun sa mai fie interzise si: carnea, zaharul si bauturile carbo-gazoase, alcoolul rafinat (toate duc la accidente vascular-cerebrale), masinile care polueaza (99,99%), fabricile, CET-urile, PET-urile, ingrasamintele, pesticidele, E-urile - care, toate duc la cancer si bolile asociate. In sfarsit se vor elibera locurile in spitale, vor fi suficienti medici, medicamente, iar noi, toti, vom trai cate 200 de ani, pentru ca vom respira mai bine in carciumi. Apropo', stiti ca toata carnea (porc, vita, pui, curcan) provine de la animale crescute cu sroturi de soia modificata genetic? Eu zic sa trecem pe apa plata. Sau nu, ca nici asta nu e sigura in Romania.
Re:
Pe cand legile- antivomitat. Antiscuipat. Antimirosit a transpiratie. Antibasit . Antifutut ......in spatiile publice?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Pai....stai acasa :)...Noi nu vrem sa iti vedem fata prin restaurante!
| This discussion has been closed. |