Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"
Re:
Nu ti-a cerut nimeni bani pentru biserici si lumanari daca nu intri in ele, dar bani pentru sanatate ti se opresc din salariu fara sa ti se ceara, asa ca intreaba unde sunt banii tai pe altii nu pe mai marii bisericilor.
Credinta e in fiecare din noi , nu prin nustiu ce catedrala sau biserica spoita , am semnat si voi incuraja si pe cei pe care îi cunosc sa semneze ! Speram sa fim auziti .
Re: trebuie catedrala
monstruozitatea asta este potrivita pentru monstrii sacri din BOR
Pentru ca in ultima vreme suntem sufocati de o turma de PORCI care s-au cocotat peste tot: in parlament, in senat, la cotroceni, in biserici si in general oriunde pot sa nu faca nimic si sa ne grohaie ordine si sa ne impuna taxe si pedepse pentru ca indraznim sa mai deschidem gura sa ii criticam! Pentru ca NU VREAU sa imi luati mie impozite si taxe ca sa construiti o cazemata oribila din beton armat, buna de absolut nimic, numita catedrala neamului (poate mai potrivit ar fi "a neamului prost"!)!!
In sfatsit o decizie corecta !
| This discussion has been closed. |
Avem biserici frumose in fiecare oras. Avem manastiri, deosebit de frumoase si ,nu cred ca ne lipsesc lacasurile in care sa ne impacam cu lumea si sa ne gasim linistea.
Nu ati observat ca,in bisericutele mici te simti mult mai aproape de Dumnezeu, parca e mai usor sa-i spui necazul sau sa-ti spui rugaciunea?
Si,mai e ceva,omul "sfinteste" locul.
NU ,NU AVEM NEVOIE DE ENORMITATEA ACEEA.
Mai bine sa fie folosita in alte scopuri (daca tot s-a inceput constructia)