VREM SPITALE NU CATEDRALE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM SPITALE NU CATEDRALE


Musafir

#701

2015-11-02 11:29

Poate se tine cont si se inverseaza nr de constructii

Musafir

#702 Re:

2015-11-02 11:29

#696: -  

 este absurda comparatia...Toată lumea a uitat că spitalele nu le-a închis Biserica, ci Cseke Attila ministrul sănătăţii al UDMR, în 2010. Victor Ponta s-a lăudat în campania electorală din 2012, ca să câştige alegerile, că le va redeschide, de fapt din circa 200 de spitale închise a redeschis doar 15, restul e demagogie electorală. Despre tema spitalelor a scris Victor Roncea un material elocvent pe Ziarişti Online. De fapt, totul acum e un nou pretext să se lovească în BOR. Ateii profită de tragedie ca să lovească în BOR.

Dar mai este ceva, presa mainstream a scos BOR vinovatul de serviciu ca să distragă atenţia că tragedia a avut loc în ajunul unei sărbători, Halloween , importată din SUA. Iar tot ce vine din SUA e minunat, măreţ, perfect, ca pe vremea URSS, că nu degeaba unii jurnalişti ling pe bani clanţele ambasadei americane de la Bucureşti. Ruşii că au interzis Halloween-ul sunt învechiţi şi demodaţi, noi că invocăm spiritele malefice de Halloween suntem moderni şi pro-americani. Ne place sau nu Halloween-ul trebuie să fie sărbătorit de români, că-i trendy, iar vinovatul de serviciu e bineînţeles BOR, că nu acceptă toate imbecilităţile venite de peste ocean, care nu au nicio legătură cu tradiţia şi religia poporului român. Diversiunea presei mainstream a reuşit: nu primăria, nu sistemul corupt, nu politicienii mafioţi sunt de vină pentru neregulile endemice de la Club


Musafir

#703

2015-11-02 11:33

VREM SPITALE SI CATEDRALE!!!


Musafir

#704

2015-11-02 11:34

Imi doresc de fapt ca si biserica sa plătească impozit pe profit, asa cum face orice cetățean onest din tara asta.

Musafir

#705

2015-11-02 11:38

Pentru ca , de-a lungul vietii, am avut doua mari probleme de sanatate . Chestii care se puteau termina la biserica . Dar datorita unor doctori exemplari acum sunt tot aici si dau din picioare. Si mai sunt si motive financiare : se duc mult prea multi bani la biserica pentru niste promisiuni in vant in loc sa mearga la sanatate pentru a vindeca fiinte ( si nu ma refer numai la oameni ).

Si, dupa cum spune si antevorbitorul meu : ar fi minunat daca Bor ar plati impozit pe profit, asa cum plateste orice om al muncii din tara asta  ( si asa ca vai de ea )


Musafir

#706

2015-11-02 11:38

Ne conduc niste gunoaie numiti parlamentari sau demnitari care se uita doar la binele lor si la buzunarul lor ca sa fie plin. Sa nu mai pomenim de popii si preotii ortodocsi, hoti la drumul mare cu acte in regula si legal!

Musafir

#707 Re:

2015-11-02 11:44

#705: -  

banii se duc la biserica din donatii,nu de la bugetul statului...ar trebuie sa gasiti alte solutii,nu sa luati din banii bisericii,de ce nu luati de la cei corupti,care au furat statul?Parca era democratie,au murit oameni la revolutie si pentru libertatea la religie,stramosii nostrii au facut inchisoare in temnitele comuniste pentru credinta si acum facem petitii sa inchidem si sa ardem bisericile,dupa cum vad pe acest forum.Bravo manipulatilor!


Musafir

#708

2015-11-02 11:46

Casa lui Dumnezeu este pretutindeni, poți să te rogi oriunde dacă ai credință adevărată ! În spital sunt salvate vieți !! Biserici mici pot fi construite și în incinta spitalelor !!!!!

Musafir

#709

2015-11-02 11:49

Într-o nouă dovadă de cinism și oportunism ieftin, anumite persoane au profitat de tragicul eveniment din București, de la clubul Colectiv pentru a-și face puțină reclamă politică.

Aceștia au scos, ca la un semn, cearceafurile cu sloganul "Spitale, nu catedrale", afirmând că este vina Bisericii pentru faptul că spitalele au fost uneori, depășite de numărul victimelor sosite.

Vlad Mixich, de profesie medic, dar și jurnalist la Hotnews.ro, spune însă că situația este alta, în România. De precizat este că siteul Hotnews este cunoscut pentru atitudinea sa fățiș secularistă și anti-Biserică.

"Romania are mai multe paturi de spital pe cap de locuitor decat multe alte tari UE, suntem in jumatatea superioara a clasamentului. Conditiile insa sunt cele mai proaste din Europa, iar numarul de medici cel mai mic (doar polonezii stau mai rau). Pe de alta parte, Bucurestiul are cel mai mare numar de medici specialisti la mia de locuitori din Romania, numar comparabil cu cel din tarile vest europene. Astea sunt faptele, nu impresii.”, a scris el pe Facebook.


Musafir

#710

2015-11-02 11:50

Din lipsa medicilor si spitalelor.preoții multi ,bisericii multe ,Spitale nu zero in unele localității nu exista medic s-au dispensar.Dar nu cred ca este sat ,comună,oras fără biserica.

Musafir

#711 Re:

2015-11-02 11:53

#710: -  

 e vina preotilor ca medicii nu vor sa mearga in sate ,la tara si prefera sa emigreze ??!!


Musafir

#712

2015-11-02 11:54

Pentru ca intr-un spital am sansa sa ma tratez de anumite probleme de sanatate ,pe cand in biserica nu se poate intampla asa ceva.

Musafir

#713

2015-11-02 11:56

E vai de noi. E strigator la cer, asta daca mai poti, ce se intampla in tara noastra!
joe

#714 Re: Re: Re:

2015-11-02 11:57

#675: Stoica Liviu - Re: Re:  

 imi are rau pt tot ce sa intamplat dar cand tie dat sa mori..mori. 

si nu vreau sa zic ca toti ce erau in club au fost rai dar nici credinta nu cred ca aveau multa... si nici sal invinovatim pe dumezeu pt ce sa intamplat. pt ca el nare nicio vina. ca asta a facut tot dracu sa se intmple ca nu ar fi fost prima data cu artifici.. dar poate ca de data asta au fost cine trebuia sa fie inauntru si care au scapat au avut un inger pazitor. in oricee caz imi pare rau pt fiecare de acol nu asi vrea sa fiu in piele nimanui deacol fie raniti sau parinti.

dar asa a fost sa se intamle si dumnezeu o sai ajute pe alta lume sa fie ei bine cei care nu mai sunt daca merita.


Musafir

#715

2015-11-02 11:57

BOR afirma ca depune anual o prodigioasa opera sociala, medicala si educationala, care o costa 16 milioane de euro. "Intre institutiile sociale ale Bisericii Ortodoxe Romane se numara 44 institutii medicale si farmacii, inclusiv un spital (Providenta - Iasi) ", se arata in comunicat.

Comunicatul BOR ii asimileaza pe membrii Asociatiei Secular-Umaniste fostilor ideologi ai doctrinei comuniste si ii acuza de propaganda: "Daca in trecut activistii ideologiei ateist-comuniste din Romania au limitat prin mijloace represive prezenta si activitatea Bisericii in societate, azi noii ideologi secular-umanisti incearca sa combata Biserica prin propaganda tendentioasa".


Musafir

#716 Re:

2015-11-02 11:58

#712: -  

 in biserica iti tratezi sufletul,e tot un spital


Musafir

#717

2015-11-02 11:58

Nu am nimic împotriva bisericilor dar aş vrea sa-si aduca aportul atunci cand este nevoie . .doar asa vor demonstra rolul lor . Si sa ne gandim ca oamenii bolnavi trebuie ingrijiti in spitale pentru ca nu se vindeca doar cu rugaciunea .. Trebuie sa avem echilibru ,nu sa desfiintele spitalele ,sa reduca nr de personal ... si multe altele .. Ganditi -va ca fara Dumnezeu nimic nu se creaza dar totul se mentine cu ajutorul stiintei ,medicinei .... Sper sa se gandesca cei care trebuie ...

Musafir

#718

2015-11-02 12:02

unde putem primi cultură mai multă ca în scoli? Unde ne sunt scolile? Dar unde ne sunt profesorii dedicați elevilor? Biserici, popi, cerșetoria, ...
RaMondGregh
Musafir

#719

2015-11-02 12:02

Pentru ca Ei BISERICA si BOR Sint "CEI CE AU ADUS MOARTEA TINERILOR DIN ROMANIA"..
si tot  Ei sint "CEI CE SE BUCURA SI PROFITA DE MOARTEA ROMANILOR"...
pe cand...Spitalele sint inmiit mai putine decat bisericile lor...
AVEM NEVOIE DE SIGURANTZA SI SANATATE ...nu de RUGACIUNE...NU SINTEM UN POPOR DE MURIBUNZI SA VREM MAI MULTE LOCURI DE INGROPACIUNE


Musafir

#720

2015-11-02 12:02

din ce vad sunteti revoltati,de parca s-au desfintat niste spitale sa se faca biserici...de ce nu cereti guvernului sa faca spitale,toata lumea vrea ,si preotii,da ce treaba aveti cu bisericile care in mare parte sunt sustinute din donatii private???!!!


Musafir

#721

2015-11-02 12:04

Pt.ca sau facut biseritile.casi cum arfi cluburi de noapte,sunt prea multe! popi si satana.

Musafir

#722 Re:

2015-11-02 12:06

#719: -  

 inteleg ca va e ciuda pe oamenii care doneaza la biserica si nu merg sa sustina spitalul in locul lui Ponta...

cum  a omorat biserica tinerii?biserica a facut concerte sataniste,cluburi,sau organizeaza slujbe de maslu vinerea cand e zi de post sau post negru si dezaproba distractiile?

Alquimista

#723 Vrem Sanatate si Adevar

2015-11-02 12:12

Vrem alimentele naturale, nu modificate genetic si otravite cu Aspartam (otrava pt. soareci),  cu Emulgatori (cancergeni- si efecte drastice in timp),,nici cu Flor ( in sare, pasta de dinti,care ucid glanda Pineala, de la copii mici,pina la maturii ce pleaca dincolo).

Vrem adevarul,de ce s-a trunchiat biblia,si ne dau doar povesti de adormit copii; ca s-a scos adevarul despre Reincarnare, din anul 353, Sinodul de la Niceea;  despre suflet perpetuu, in timp, loc spatiu si dimensiuni diferite, ce venim pt. experimentarea vietii sub diferite aspecte; 

Vrem cei 18 ani ai lui Isus, scosi din Biblie, ascunsi, furati de la cunoastere, de catre...stiti dv.cine a rastignit pe Isus...

Vrem Biblia mileniului trei, in 5 volume, scrisa de insasi Doamna.Desanca Nicolai,  NI-KA, ce sta scris pe toate vitraliile bisdricilor .

Vrem pace, armonie si adevar. Vrem ca cine nu mai rezoneaza cu aceste frecvente, sa paraseasca marea scena a vietii, numita Pamint.si sa nu-i mai suga singele Mamei Pamint, care ne sustine viata .,cind avem atitea tehnologii f. avansate, pt. obtinere a tot ce. trebuie ,cum este deja experimentat prin MAGRAV, de savantul Keshe, cereti guvernelor sa ne - o puna la dispozitie tutror, nu s-o sechestreze pt. ei, in detrimentul lumii. Cereti si iar cereti....pina ei vor iesi in piete publice, si vor striga in gura mare ca au gresit, si sa-i iertati, dar pt. ei iertare nu va mai fi, cum ne spunea Dna. Desanca. Si adevarat este...nu vedeti ca marii bancheri...se sinucid, in lant..pai...da. Dumnezeu nu doarme, strigati, bateti, cereti si veti primi. Mai intii puterea de a intelege, de a ierta, de a iubi, si de a binecuvinta, cum ne spunea luna trecuta si Gregg Braden, in Bcn, Sp.la o  mare Conferinta. Totul facut frumos, elegant, cu iubire, datile atita iubire..cit n-or mai putea-o duce, si veti vedea cum se schimba lumea, daca si voi va schimbati pe dinauntru.

Succes si spor la treaba, ca avem multe de facut. 

M.B, Bcn, Sp.1 nov.2015.

 

Bob

#724 Re:

2015-11-02 12:14

#1: -  

 Bai oameni inculti, neinformati si cretini. Aveti capetele alea numa  sa nu va ploua in gat. Ridicati voi spitale si asumati-va responsabilitatea pt ce se intampla acolo. Credeti ca un preot ii in stare sa conduca un spital? Sau voi, niste lipitori ? Daca Dumnezeu exista, va trebui sa va cacati pe voi. Ati innebunit lumea cu preotii si catedralele. Voi nu sunteti in stare sa faceti nimic, numa sa aruncati vina incolo si incoace.

Bob

#725 Re: Re:

2015-11-02 12:18

#724: Bob - Re:  

 Doar sa cereti stiti. In rest nu sunteti in stare sa dati o paine unui amarat pe strada.. il trimiteti la munca. Da cine sunteti voi ma desteptii lu peste fript sa judecati, sa blamati si sa ii tratati pe altii cu superioritate ?