Desfintarea Politiei Locale
Falsa politie protejeaza mafiile locale sub atenta supraveghere a edililor.
Legea trebuie schimbata si gardienii publici trebuie dusi la locul lor.
Re:
te contrazic , parul de pe cur protejeaza ;) . tare prost esti...
Re: vai de capul vostru
esti pe dracu sa te ia...cat de prost sa fii sa te faci prost singur :))...bai fratilor cand va vad mor...nu bagam fratilor toti in aceeasi oala. o sa radeti dar ca-i politie nationala , ca-i locala ,ca-i jandarmerie etc toti au oameni nepregatiti si oameni bine pregatiti...duceti-va dracu de prosti ca tare mult as vrea sa va vad in actiune sa nu vbim de psihologic ca sigur il picati.
Re: Re:
veniti in VT jud Constanta sa vezi ce bubuie P.L . ! Si sa vedeti ce baieti buni sunt , mai putin 2-3 batranei dar atentie aia sunt fosti ofiteri din MAI iar restul au scoala facuta la campina altii au facultatea deci..taceti dracu ca sunteti vai de capul vostru . Politia Nationala nu face fata nicaieri...de asta sunt critici aduse la adresa lor ca au inceput sa-si faca loc bn de tot .
Re: Re: :))))
arata-mi unul din sistem care nu doarme ..ce sa faca daca benzina nu au ....nici PL nici MAI etc...
Fara Gunoaie Locale
James Bond este un gunoi parazit care se teme ca va ajunge din nou paznic.
Parazitii trebuie reeducati. Am platit prea mult inutili, acum este vremea sa le luam uniformele false.
Fara studii si educatie.
Cei care cred ca gardienii publici sunt Politie sunt mai prosti decat orice comunitar.
Re: Re: Re:
In privinta nentelegerilor dintre proprietari si administratiile de bloc, politia locala mai rau face proprietarilor decit ii ajuta , pentru ca cei care lucreaza la serciciul respectiv sunt mina in mina cu administratorii pe care ii protejeaza. Monumentele isotrice care trebuie sa fie in atentia politiei locale , nu sunt deloc protejate de acestea pentru ca tot legea nu le da voie : proptecita trebuie asigurata de proprietari nu de politie, si mai mult pentur constatarea vandalizarilor , politia locala nu are dreptul sa intre in incinta unei proprietati private...Si tot asa. Deci este total inutila
| This discussion has been closed. |