Desfintarea Politiei Locale
Discreditare
Gardienii discrediteaza Politia Romana prin folosirea aceluiasi nume si a unor uniforme similare.
Re:
Daca Politia Locala nu-si face treaba ,de ce nu rezolva Politia Nationala nemultumirile tale..??!!
Am semnat aceasta petitie pentru ca am facut nenumarate sesizari la unele fapte care se intampla in micro IX unde locuiesc si nu au luat nici-o masura , ei nu fac altceva in oras decat sa se plimbe cu masinile si cu cate o politista draguta langa ei . Sunt atarea lucruri de facut de catre ei , dar nu fac nimic . Blocul unde locuiesc este situat intre 2 blocuri de romi . Pe aceste temperaturi ridicate nu poti dormii noaptea cu o fereastra deschisa din cauza galagiei pe care o fac acesti tigani { eu asa stiu ca li-se zice} Am dat nenumarate telefoane noaptea pe la orele1-2 , la politia locala sa intervina , ce credeti ca-mi spuneau ?? Coborati si D-stra sa stam de vorba cu ei. Ca apoi acestia sa-mi sparga geamurile . Este ceva minor ce vam descris , sunt mult mai multe lucruri de relatat . Va multumescm
NU justifica salariile prin eficienta.
NU sunt deacord sa se plateasca din taxele locale pe cineva care nu aduce un serviciu comunitatii.
INEFICIENTA MAXIMA. Personal de toata jena.
Instrument de forta al primarului, "p persoana fizica", vezi Ontanu la sect. 2
Re:
O gașcă de analfabeți, plini de aere, fără măcar cei 7 ani de acasă!
Re:
Toți jignim, dar înainte ar trebui sa punem putn mâna pe carte ;
Nu se scrie:
"ai" ci "îi"
"timpu" ci "timpul"
"lu" ci "lui"
etc..... 4 clase 3 viteze
| This discussion has been closed. |