Desfintarea Politiei Locale
Re:
Politia locala cheama Politia Romana iar Politia Romana cheama Jandarmeria:)))))))
Am văzut că petiția a fost lansată în 2011 (?). Mai este de actualitate? Ce urmează să se întâmple după strângerea unui număr propus de semnături?
TOTAL de acord! Decât să stea și să „cheltuie” degeaba banii noștrii, să o desființeze! Am avut 3-4 experiențe cu acești domni, în care mi-am permis să le atrag atenția că sunt angajații noștri, plătiți din bani din taxe și impozite, și că trebuie să-și facă datoria! Să nu vă povestesc ce „șuturi în dos” mi-am luat și ce mi-au auzit urechile! Asta până mi-am scos legitimația de presă și s-au făcut urgent nevăzuți!
De acord că sunt incompetenți,dar nu sunt de acord cu desființarea locurilor de muncă. Nu sunt suficienți șomeri in țara asta? Mai degrabă ati semna pentru instruirea lor. Si așa nu merge mai nimic in țara asta minunată.
...adevarul este k niste militieni angajati cu buletinul au inceput cu acesta petitie ...sa se uite in curtea lor ...80% dintre politistii locali sunt mai pregatiti decat multi dintre militieni ...si daca se va desfiinta ( ceea ce este imposibil ) vor prelua militienii toate petitiile , toate apelurile 112...deci ...?
Re: Re:
saraca de tine te bat caietele Mariano hahahhah ai vrut sot urs cu 8 clase fost cioban care este tablagiu hahhahah dati fost ca respiri degeaba
| This discussion has been closed. |
Re:
#113: -
Sigur nu distingeti culorile uniformei!toti cei care semneaza acesta petitie sunt frustrati!au fost amendati sau sunt dintre frustratii politiei Romane care cred ca vor fi eliberati din functie pt incompetenta lor!