Investitie Valea Minisului
Ce spuneti ?
Re:
egal ca participam sau participati la aceste sedinte voturile sunt secrete...iar pe dnii Consilieri nui deranjeaza precis prezente straine,ar trebui sa aiba Constiinta curata cind iau o HOTARIRE privind soarta ANINEI.
Re: Re: Re: eu nu cred ca votul este secret...am participat la
#7: - Re: Re: eu nu cred ca votul este secret...am participat la
cateva sedinte in alt oras, iar votul se dadea ridicand mana,,,
Re: Re: Re: Re: eu nu cred ca votul este secret...am participat la
#8: - Re: Re: Re: eu nu cred ca votul este secret...am participat la
cine doreste sa urmareasca intr-o oarecare masura hotararile consiliului local, o poate face pe pagina de internet a primariei anina la sectiunea consiliul local:
Re:
sper si eu sa semneze mai multi. ar fi pacat sa moara un asa oras frumos. nu ca m-am nascut eu acola si am avut cei mai frumosi ani , dar au fost si prieteni si straini in anina si au fost incintat de privelistea care li sa deschis cind au vazut anina de la celnic sau de la stema. trebuie sa supravietuiasca si vremurile astea grele si sper sa se ridice ca fenixul din nou din cenusa trecutului si sa infloreasca din nou , sa-si recapete din nou renumele si reputatia de oras frumos.haide oameni buni semnati si nu lasati sa fie sters de pe harta
Eu unul sunt nevoit ca şi mulţi alţii să-mi câştig bucata de pâine printre străini..... nu e jalnic. şi domnii de la primărie nu ştiu nimic altceva a face numai să înrăutăţească situaţia.
o idee
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |
acum 40 de ani cind am parasit Anina era mult mai frumos si mai multa "LIniste Bunatate si Intelegere"de la organele de stat chiar daca eram saraci..am trait mai bine ca acum.Parintii aveau servici si aveam si Spital..Dnilor mai ginditi INTELIGENT si in folosul populatiei.