Dorim: Prințul Nicolae să fie recunoscut Altetă Regală a României
Am semnat aceasta petitie pentru ca un monarh se naste pentru a conduce tara, nu e ca presedintele care ajunge din intamplare la putere. Ce vreau sa spun e ca un viitor rege este educat de mic copil ca are o foarte mare responsabilitate. Pentru el tara asta nu-i a lui, ci el e al tarii.
casa regala'o gluma proasta si costisitoare pt romanii cu urechi mari si minte scurta
casa regala:regele a tradat!indiferent ce veti latra cei cativa oligofreni ce ati semnat aici,adevarul se stie!
casa regala:o principesa organizatoare de lupte cu animale si am spus tot
casa regala:o alta principesa dezmostenita...
casa regala;acest principe dezmostenit care intrebat fiind;ce este R pt dvs?a raspuns;Rominiaia pantru mene este acaza,mooaa:))oarba dupa ei,romaneste nu vorbesc dar au pretentii,bine e ca romanii nu ii baga in seama!!!iar castelele si pamantul este al Romaniei,nu al unora-altora...trecatori pe aici si muritori de rand ca noi toti dealtfel.
In incheiere cu 700 de ????nu va gasesc o categorie:))nu se face monarhie.
Regele este in continuare platit din banii nostri,el si toata cohorta lui,de parca a facut si a dres ca un mare dregator de tara:))ca sa si merite!
Re: casa regala'o gluma proasta si costisitoare pt romanii cu urechi mari si minte scurta
SI PUTINI SI CRETINI
DUPA CE CA SUNTETI DOAR CATEVA SUTE DE IDIOTI, VA MAI PUNETI SI LA INDOIALA MONARHUL RAMOLIT AL LUI PESTE
PAI BA PROSTALAILOR, ORI E REGE SI FACETI CIOCUL MIC, ORI E DEMOCRATIE SI FACE CE VOR TOTI CACACARII CA VOI
Habarnisti
In atentia initiatorului: stimate domn, nu aveti nici cea mai mica idee despre cum functioneaza Casa Regala. Nici cu 20mil. de semnaturi nu ati avea macar o sansa, nu cunoasteti argumentele in privinta deciziei si nimeni nu e obligat sa prezinte explicatii. Casa Regala este o entitate independenta, nesubordonata nimanui... Demers penibil!
incet la vale ca dealu-i mare
ori cu alte cuvine ar fi bine ca acesti moarhi nedoriti de nimeni si fara merite deosebite sa se mute acolo unde or stat o viata fara griji.
au venit inapoi pt revendicari si hunii astia,toti vor cat mai mult din tara asta cat o palma.
mai ca imi doresc comunism,asa sa-mi ajute d-zeu,ca prea au impartit tara ca la pomana,una tie-una mie...dar au regat oamenii ca de,se simt regi.A abdicat cu rusine,si acum fara rusine cere de la Romania averi,castele,paduri etc.Scarba mi-e de aceste altete dar si mai scarba de amaritii penibili pupatori de sutane,oase sfinte si cururi albastre,dracu stie de ce s-or crede astia albastri,niciodata nu am inteles,ca doar tot dintr-o gaura neagra ies ca si tiganu' si romanu'.
Nu poti anula un drept obtinut prin nastere la simpla dorinta a unui venetic !!
2. Daca se simte nevoia de "curatenie" in dinastia regala a Romaniei sa se inceapa cu intrusul si impostorul principal.
| This discussion has been closed. |