Parc ANL Constantin Brancusi

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Parc ANL Constantin Brancusi

Cristina

#26 Inca nemultumita!

2015-08-20 07:48

Acum mai bine de doua luni am lasat acest mesaj pe pagina de FB Primaria Sectorului 6:

"Parcul ANL Brancusi, parcul in care mi-am stricat o gramada de pantofi, parcul in care nu pot impinge caruciorul ca sa nu mai vorbesc de plimbatul copilului cu trotineta sau cu rolele... asta este chiar IMPOSIBIL! De ce? Simplu: pentru ca toate aleile sunt pavate numai cu pietris! De ceva vreme de cand ne-am sesizat toate mamicile din zona ca parcul a intrat in reabilitare am avut speranta ca vom avea aleei asfaltate unde copii vor avea un spatiu sigur unde sa poata merge cu trotinetele, bicicletele, rolele...etc... pentru a nu mai fi nevoiti sa faca slalom pe trotuare printre masinile parcate. Surpriza, ieri cand ne intorceam de la gradi toata strada era plina de basculante care aduceau nisip/pietris! WOW! Multumim Primaria Sectorului 6, si ADPDU Sector 6 VOM AVEA DIN NOU UN PARC CU ALEI PLINE DE PIETRIS!"

Inca am multe nemultumiri, de aceea semnez aceasta petitie, pentru ca DA! Imi pasa de acest parculet unde asi vrea sa ies cu copilul meu!