Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
Re: Re: Re: 7 tineri NEVINOVAȚI sunt condamnați de mass-media înaintea justiției. CNA doarme?!
Este declarația ei împotriva declarației lor însă declarația ei nu este credibilă fiindcă și-a schimbat-o de mai multe ori. Iar dacă 3 dintre cei 7 tineri au recunoscut fapta de care sunt acuzați nu înseamnă că au și comis-o, sigur s-au făcut presiuni asupra lor. Îți doresc să ajungi în situația lor, să fii acuzat pe nedrept și să fii ținut în arest atâta timp cât să fie suficient ca să recunoști și ce n-ai făcut și ce nici prin gând nu ți-a trecut pentru că tu probabil crezi că acolo stai ca la hotel și nimeni nu-ți are treaba.
1. Sunt om.
2. Am dreptul la siguranta/viata.
3. Sunt cetatean roman.
4. Statul este obligat sa imi respecte dreptul la siguranta/viata.
5. Platesc taxe (bani castigati de mine prin munca) ca judecatorii si procurorii sa munceasca(sa puna oamenii rai deoparte de societate).
6. Nu vreau sa-mi fie frica pentru copiii mei cand vor merge la scoala.
7. Sa nu ajungem, noi, oamenii de rand sa ne facem singuri legea( desi, din ceea ce am inteles, judecatorul a lasat violatorii in libertate pentru ca noi, cetatenii nu ne-am aratat destul de mult indignarea!)
Re: Re: Re: Re: 7 tineri NEVINOVAȚI sunt condamnați de mass-media înaintea justiției. CNA doarme?!
Care justitie? Si eu am patit nedreptati mari in aceasta tara si nu m-a ajutat cu nimic "justitia" din tara asta. Nu m-a manipulat mass media, chiar stiu sigur ca justitia si totul este corupt in tara asta din propriile mele experiente crunte patite aici, motiv pentru care am ajuns sa urasc tara asta pentru nedreptatile crunte prin care am trecut eu si multi ca mine.
Eu n-as fi semnat daca n-as fi auzit ca o denigreaza pe victima
Pacat de tineretea lor! Eu n-as fi semnat daca n-as fi auzit ca o denigreaza pe victima.
DACA ERAU FETELE LOR LA FEL GANDEAU ????//
ARESTAREA CELOR 7 VIOLATORI.
Sa plateasca pentru tot ce au fácut toti .
SA FIE ARESTATI !NU LASATI LIBERI !!!!
SA FIE ARESTATI ,SA SUFERE SI PARINTII LOR CUM AU SUFERIT SI SUFERA PARINTII FETEI.
legea e la fel pentru toti
Am semnat pentru ca fapta lor sa nu ramana nepedepsita si ei fiind lasati in libertate sa creada ca pot viola si alte fete,ca oricum nimeni nu le va face nimic.
Sa fie castrati .chimic toti violatori si pedofili!
Re: Re: Re: Re: 7 tineri NEVINOVAȚI sunt condamnați de mass-media înaintea justiției. CNA doarme?!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Ceva nu prea este in regula cu fata asta violata.
#43948: - Re: Ceva nu prea este in regula cu fata asta violata.
Sau mai rau: victimele sunt analizate de orice sustinator al violatorilor!