Cerem retragerea din funcții a avocaților corupți!
eu vreau să avem o justiție CORECTĂ
Consider ca mulți avocați a-și putea să ia exemplu de la Roman Zadoinov.
Cu respect Birca Alexandru.
As propune și eu o petiție dacă doriți sa ma ajutați am sa răspund prin e-mail. O zi bună.
strugareanustefan
Yahoo
Sunt si ei mama de fata dar si mama de baiat.daca ar fi fost vreodata violati vreunul din copiii nei sau macar bruscati as cere dreptate de la justitie fara doar si poate.Jos coruptia si pedepsiti vinovatii asa cum e JUST sa fie
Deoarece si eu am cäzut in plasa unui avocat corupt, respectiv Avocata VIRGINIA BEREZEANU, cu cabinet de avocaturä in Bucuresti, care m-a mintit tot timpul cä mi-a depus in termen Recursul pentru redobindirea dreptului de PROPRIETATE asupra apartamentului confiscat de regimul Ceausescu, dar in realitate l-a depus cu o zi intirziere, dind astfel posibilitatea Dr. Urolog Giorgescu Gabriel sä cistige pe nedrept acest apartament, pentru care am muncit si plätit rate 15 ani de zile, pierzind astfel PROPRITATEA si posibilitate de a mä intoarce in tara mea.
Pot face dovada celor scrise cu inscrisurile pe care le detin.
Nu am indeajuns de multe cuvinte la adresa nenorocitilor ! Ar trebuii castrati !!!!!!
Sa fie castrati și închiși la pușcărie pe perioada mare
Iar avocatii să ie retrasi din funcții , pentru coruptie altfel nu se mai poate
Am semnat aceasta petitie pentru ca ceea ce se vede este strigator la cer .cum este posibil ca cei 7 bestii sa fie in libertate???? Judecatorii ce au facut? Au facut ceva neiertator .au fost cumparati???adevarul este ca si acei judecatori ar trebuii sa plateasca impreuna cu cele 7 bestii
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |