Protest pentru investigarea și stoparea abuzurilor din UNATC

Ioana

#26 Fosta studenta

2015-05-30 17:36

Ca fosta studenta Unatc,pot spune ca ceea ce se intampla in aceasta facultate este inadmisibil. Atat la film cat si la teatru,sectia pe care am si terminat.o. Cand am aflat ca in comisia de ETICA face parte Mircea Gheorghiu,acelasi Gheorghiu care da meditatii pe banda rulanta ,fiind membru in comisie ...meditatii in grup,pentru care fiecare plateste un pret piperat, nici macar ca sa invete ceva,ci ca sa isi cumpere locul sau bunavointa... ca si alti nerusinati de profesori care fac aceleasi mizerii cu toate ca sunt nume.importante...astept cu interes sa se spargă buba,si sa se termine cu toata joaca asta cu sentimentele unor copii... Nu am inteles.niciodata de ce se promoveaza prostia si pupincurismul ,intr-o facultate care oricum o cam faci degeaba daca nu ai pile si dupa..pentru ca in teatre te intalnesti tot cu oameni ca "distinsii" care nu dau doi bani pe talent si tinerete,ci pe cum te cheama,si ce poti sa pasezi..deci ..rusine.. si Anaf.ul sa se sesizeze!!!!si dragi parinti NU MAI PLATITI MEDITATII

Musafir

2015-07-21 17:15

Nu stiu cat de mult s-a respectat legea in vigoare in acest caz.