MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE


Musafir

#1301

2015-08-07 20:07

Toti suntem datori sa răspundem de faptele noastre...chiar si MAGISTRATII

Musafir

#1302

2015-08-07 22:43

Asa ar fi normal intr-o tara normala. Oare sunt oameni sau Dumnezei? Daca fac politica? Ooo daaa! Cine ii coordoneaza? Normal , SRI, adica Securitatea cu chip nou, total libera, fara nici un control asupra ei, cu salarii si alte facilitati uriase, intr-o tara in care nu mai e nimic decat saracie, boala si disperare ! Ipocrizie, minciuna, manipulare, nepasare, hotie, toate sub cupola acestor institutii mult laudate de unii direct interesati ! Hai ca nu suntem toti asa de prosti.


Musafir

#1303

2015-08-08 04:50

Sa indreptam justitia basista

Musafir

#1304

2015-08-08 06:03

Pentru jaful din tara asta si pentru ca eu am ramas fara servici la varsta de 55 de ani pentru ca, unii au furat din institutie cat au putut si nu au fost trasi la raspundere, Am platit eu nevinovata , am muncit cu cinste si acum nici nu ma pot apara .

Musafir

#1305

2015-08-08 06:10

Trebuie sa platim pentru orice greseala atat noi oamenii de rand cat si judecatorii si procurorii care pana acum s-au crezut intangibili.

Musafir

#1306

2015-08-08 06:10

cum raspundem si noi la locul de munca,consider ca toata suflarea care este activa in munca sa raspunda pt orce decizi proaste !nu pot admite facilitati pt. uni si pentru alti nu va multumesc,si sunt mandru ca am posibilitatea de a semna aceasta petitie

Musafir

#1307

2015-08-08 07:13

Cum fiecare raspundem de greselile pe care le facem la locul de munca ,asa trebuie sa raspunda si magistratii.Sa raspunda toti material ,desi unii chiar ar trebui sa guste viata din puscariiile in care intra unii nevinovati. Ar trebuie sa existe onoare si respect pt profesiunea pe care ai ales-o.Vremurile sunt tulburi rau ,rau de tot,banii conteaza ,aceasta patima este greu de infranat.Dumnezeu sa ne ajute!

Musafir

#1308

2015-08-08 07:31

este inadmisibil ca judecătorii să primească salarii mai mult decât nesimțite (citez băsescu) și să dea hotărâri contrare Legii și Directivelor Uniunii Europene.Acele aiurite hotărâri sunt sancționate de Uniunea Europeană și le plătim noi, românii.Toate țările U.E., au Lege pentru răspunderea actului de justiție!

Musafir

#1309

2015-08-08 22:37

Nu sunt erori, ci abuzuri, condamna fara probe oameni nevinovati.

Musafir

#1310

2015-08-08 22:40

Fiecare cetatean, are si drepturi si obligatii. M-am saturat ca noi poporul sa suportam erorile voita sau nu ale procurorilor si judecatorilor. Concret: Daca un medic care-ti da o a doua sansa la viata a gresit ,imediat trebuie sa plateasca, dar procurorul si judecatorul care din eroarete condamna ( nevinovat fiind) o persoana ( cazul Rarinca ) nu trebuie sa plateasca ????????? Daaaaaaaaaa! TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE.


Musafir

#1311

2015-08-09 08:43

M-am saturat de nesimtirea multor angajati ai statului care isi bat joc de destinele oamenilor, totul pe banii prostilor care platesc taxe si impozite


Musafir

#1312

2015-08-09 18:22

AM FOST NEDREPTATITA . am imprumutat pe cineva cu bani , au uitat sa-i inapoieze I nstanta a hotarit ca , plimb omul pe drumuri,si trebuie sa platesc si cheltuielile de judecata, pe langa bani luati.Sunt persoana cu handicap , este o vorba ,, si batuta si ...cu bani luati,,

Musafir

#1313

2015-08-10 15:06

Pentru ca numai daca va exista o lege in acest sens si anume, magistratii sa raspunda personal pentru erorile judiciare, consider ca se vor gandi , vor analiza si vor aprofunda orice dosar, de cate ori va fi nevoie, inainte de a da o decizie justa , altfel vor continua ca si pana acum .Efectele sentintelor date de magistratii corupti, sunt devastatoare, distrugand prezentul, trecutul si viitorul unui om si chiar al societatii si al tarii in general. Din pacate pentru mine , am cunoscut mai multi magistrati corupti, dar din fericire pentru mine, sentinta data de una din aceste otreape, am putut s-o atac prin celelalte cai, am avut puterea de a merge mai departe, singura, fara avocat, timp de 6 ani, pana am obtinut o decizie favorabila, altfel, sentinta data de aceasta judecatoare corupta, m-ar fi distrus si material nu numai psihic. Nanu Marga, judecatoare la judecatoria Rosiorii de Vede.Si pentru ca o sentinta se da pe baza de probe, ca sa se acopere, aceasta, impreuna cu cei 2 avocati ai partii adverse, grefiera de sedinta care culmea mi-a fost in trecut colega de clasa si grefiera arhivar, faceau sa dispara probe din dosar. Asa ca , au tot disparut la probe, dar de fiecare data, la inceput de sedinta, ma asiguram de ceea ce lipseste si depuneam copii xerox.,..si tot asa...ei scoteau probe din dosar...eu le depuneam la loc....de-a rasul -plansul. Tot asa si la Tribunal la Alexandria ( judecatori Gudac Petrica, Ureche Gheorghe si Traistaru Nicolae) si chiar si la Curtea de Apel Bucuresti. Asta e justitia din Romania, in care exista o gramada de otrepe ( mai sunt si cinstiti si corecti printre ei, dar din pacate foarte putini) si numai cine are putere sa lupte pana la capat, invinge sistemul ticalosit, cine, nu, nu.

 

 


Musafir

#1314

2015-08-10 18:27

Si eu sunt de profesiu jurist si raspund pt. ceea ce fac in firma Si dumnealor sa raspunda caci trimit oameni nevinovati la puscarie Sa se duca ei 5 min.in locul celor nevinovati

Musafir

#1315

2015-08-10 20:09

Pentru ca magistratii sa raspunda pentru faptele lor, cum raspund si restul romanilor, atunci cand sunt acuzati..




Musafir

#1316

2015-08-10 20:15

Pentru a intra in aceasta viata in normalitate,daca o fi posibil

Musafir

#1317

2015-08-10 20:56

Pentru ca magistratii nu sunt egalii lui Dumnezeu cum se cred ei...

Musafir

#1318

2015-08-10 22:07

Todos los putos TRAIDORES y los Corruptos ha la Puta CARCEL!

Musafir

#1319

2015-08-11 05:30

Este normal ca cine greseste sa plateasca.

Musafir

#1320 Re:

2015-08-11 08:13

#1313: -  

 Pentru ca numai daca va exista o lege in acest sens si anume, magistratii sa raspunda personal pentru erorile judiciare, consider ca se vor gandi , vor analiza si vor aprofunda orice dosar, de cate ori va fi nevoie, inainte de a da o decizie justa , altfel vor continua ca si pana acum .Efectele sentintelor date de magistratii corupti, sunt devastatoare, distrugand prezentul, trecutul si viitorul unui om si chiar al societatii si al tarii in general. Din pacate pentru mine , am cunoscut mai multi magistrati corupti, dar din fericire pentru mine, sentinta data de una din aceste otreape, am putut s-o atac prin celelalte cai, am avut puterea de a merge mai departe, singura, fara avocat, timp de 6 ani, pana am obtinut o decizie favorabila, altfel, sentinta data de aceasta judecatoare corupta, m-ar fi distrus si material nu numai psihic. Nanu Marga, judecatoare la judecatoria Rosiorii de Vede.Si pentru ca o sentinta se da pe baza de probe, ca sa se acopere, aceasta, impreuna cu cei 2 avocati ai partii adverse, grefiera de sedinta care culmea mi-a fost in trecut colega de clasa si grefiera arhivar, faceau sa dispara probe din dosar. Asa ca , au tot disparut la probe, dar de fiecare data, la inceput de sedinta, ma asiguram de ceea ce lipseste si depuneam copii xerox.,..si tot asa...ei scoteau probe din dosar...eu le depuneam la loc....de-a rasul -plansul. Desi i-am facut sesizare la C.S.M. si la parchet acestei otrepe de judecatoare Nanu Marga, nu am fost anuntata in nici un fel daca s-a luat vreo masura sau nu, cert este ca, inca e judecatoare, ca sa faca alti romani ,, fericiti''. Tot asa si la Tribunal la Alexandria ( judecatori Gudac Petrica, Ureche Gheorghe , Diojdescu Anica si Traistaru Nicolae) si chiar si la Curtea de Apel Bucuresti. Asta e justitia din Romania, in care exista o gramada de otrepe ( mai sunt si cinstiti si corecti printre ei, dar din pacate foarte putini) si numai cine are putere sa lupte pana la capat, invinge sistemul ticalosit, cine, nu, nu. In justitia din Romania, se foloseste in general o balanta falsa, unde judecatorii nu aplica legile acestei tari in concordanta cu legile universului , aplica propriile lor legi , in functie de interese, scopuri si oportunitati. Am avut Sansa sa vad si sa aud o judecatoare, care inainte de a da o decizie justa, le- a spus celor 2 avocati ai partii adverse: ., Eu oricum nu mai am nimic de pierdut, pentru ca ies la pensie" . Asta e, mai mult decat o concluzie.


Musafir

#1321

2015-08-12 07:04

asa cum toti trebuie sa raspundem in fata legi si magistrate trebuyie sa raspunda pentru eventualele greseli din neglijenta sa de rea credinta doar nu sint ei dumnezeu !!!

Musafir

#1322

2015-08-12 09:44

Si in ziua de azi se judeca, la fel. Daca D.N.A.ul a stabilit ca esti vinovat, esti vinovat. Cazul dosarului 63/314/2005, un procuror D.N.A. sectia Pitesti, pus de catre un sef de finante, da sarcina unui "specialist" D.N.A. (probabil cunoscator al tuturor meseriilor de pe pamant) care cu sprijinul a doi inspectori care-l lingeau in fund pe seful finantelor, printr-un control fiscal se apuca sa faca ce nu au dreptul si anume sa evalueze terenurile unei societati pe care le inmulteste cu 10. In loc de 2,7 miliarde lei ROL le scoate de valoarea de 22,7 miliarde lei ROL, totodata stabilind ca proprietar al acestor terenuri este statul roman. Acest proces-verbal de control il preia expertul D.N.A. si amplifica valoarea terenurilor la 95,6 miliarde lei ROL. Considerand ca este o gluma si ca nu se poate face asemenea lucruri in Romania, intreband chiar AVAS-ul daca am prezentat corect valoarea terenurilor, care mi-a raspuns ca este corecta, mai mult AVAS-ul scrie instantei de judecata de la Suceava ca valoarea terenurilor este corect calculata de catre societate, iar proprietarul terenurilor este societatea, judecatorul stabileste ca trebuie sa fac 6 ani inchisoare si ca terenurile apartin statului roman. Procurorul care a intocmit Rechizitoriul cauzei, astazi este unul din sefii Parchetului de pe Langa Curtea de Apel Pitesti, iar judecatorul este Presedintele Curtii de Apel Suceava, iar sotia acestuia este una din colegele d-nei procuror Bica despre care s-a vorbit destul. Deci, cu experti care nu pot fi independeti atata timp cat sunt platiti si sunt la ordinul procurorilor D.N.A., faptul ca se accepta o expertiza independenta cu un expert din Suceava, nu este luata in considerare, este acceptata expertiza pentru a da dovada unui proces corect, faptul ca AVAS-ul sustine ca sunt terenurile societatii si sun corect evaluate - la fel nu are rost. Reusesc sa obtin un transfer al procesului de la Suceava la Tribunalul Bucuresti, pe motivul ca la apel dosarul meu este repartizat celui ce a judecat fondul si care intre timp ajunse-se seful setiei penale de la Tribunalul Suceava. S-au grabit cei de la tribunalul Suceava sa judece cazul identic cu cel de la fond, dar ICCJ Bucuresti hotareste stramutarea dosarului 63/314/2005 la Tibunalul Bucuresti si anuleaza totodata decizia penala data de Tribunalul Suceava. Tribunalul Bucuresti, vazand doua hotarari identice la Suceava, nu stau pe ganduri si repeta cu Copy - Paste aceleasi pronuntari. Ajung la Curtea de Apel Bucuresti unde gasesc presedintele completului de la Tribunal Bucuresti, ca judecator la Curte si acestia se prind de cele sustinute de AVAS si mine ca proprietar al terenurilor avand acte de proprietate este societatea comerciala si lasa pedeapsa la 6 ani, anuleaza plata unor taxe si impozite catre Finante Valcea 38,0 miliarde lei ROL si considera ca statul roman este actionar al societatii, cu toate ca AVAS-ul a comunicat ca nu este si cauza civila sa se rejudece la Suceava. Din 2012 pana in prezent (urmatorul termen este pe 11.06.2015) se rejudeca partea civila. Sustinand ca in conformitate cu art. de lege si litera din aceasta, expertul evaluator trebuie sa afle "valoarea comerciala reala" la care presedinta de instanta imi spune ca prin decizia C.A.sectia a II-a Penala s-a stabilit de fapt ca valoarea stabilita de expertul D.N.A. (95 miliarde lei ROL) trebuie indexat la zi si astfel aflam prejudiciul pe care l-am produs societatii. Am comentat si am adus la cunostiinta presedintei de instanta ca ceea ce vrea dansa inseamna valoarea terenurilor reactualizata la zi nu inseamna "valoarea comerciala reala" ale acestora. Dupa aproape un an de la ispasirea pedepsei cu inchisoarea inca ne judecam daca am produs un prejudiciu sau nu si aflu ca de fapt sarcinile sunt clare, prejudiciul este stabilit de catre un evaluator care nu putea fi independent si acesta doar trebuie actualizat. ASTA INSEAMNA JUSTITIE IN ROMANIA.
Stimabilului domn judecator Aparaschivei Adrian, Presedintele Curtii de Apel Suceava si stimabilului procurer al Parchetului de pe Langa Curtea de Apel Pitesti, Mihai Iustin :
Vreau sa va amintesc, domnule judecator, Aparaschivei Adrian, ca Sentinta penala 540 din 28 octombrie 2008, emisa de dvs.cand aspirati spre functii inalte in cadrul Judecatoriei Suceava, prin dosarul 5872/314/2012 al Judecatoriei Sector 5 Bucuresti, se stabileste valoarea celor 12 terenuri vandute de catre S.C."ALUTUS"S.A.Rm.Valcea la valoarea de 269.000 lei RON nu la 3.882.381 lei RON cum a-ti stabilit dvs.in Sentinta penala pentru care m-ati condamnat la 6 ani inchisoare. De asemenea, prin dosarul 63/314/2005 al Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a II-a Penala, se stabileste clar si fara echivoc faptul ca acele terenuri nu sunt ale domeniului public ci a societatii comerciale.
Tot in Sentinta penala nr.540 din 28 octombrie 2008, emisa de dvs.in cadrul dosarului 63/314/2005, ma obligati la plata a 3.882.381 lei RON catre D.G.F.P.Rm.Valcea, tocmai catre unitatea condusa de catre d.l Gogarnoiu Gheorghe, cel care, probabil, va motivat pentru aceasta sentinta.
Dupa studiul celor doua dosare, va rog respectuos, domnule judecator, sa-mi comunica-ti public pentru ce m-ati condamnat la 6 ani inchisoare si pentru ce m-ati obligat la plata a 3.882.381 lei RON catre D.G.F.P.Rm.Valcea condusa de cel care a avut grija sa dati aceasta sentinta ?
Va pute-ti inchipui ce simte un om arestat pe nedrept ?
Dupa sentinta penala aratata, sunteti transferat pentru merite deosebite la Tribunalul Suceava, unde sunteti numit in prima faza seful sectiei penale, iar dosarul de la Judecatoria Suceava, aleator repartizat, ajunge sa-l judecati tot dvs.
In graba in care a-ti dispus judecarea dosarului, catre subalternii dvs., a-ti uitat ca mai exista si un I.C.C.J.Bucuresti, careia i-am explicat cele intamplate la Tribunalul Suceava si va anulat decizia penala emisa de catre subalterni si au dispus stramutarea dosarului la Tribunal Bucuresti.
Tribunalul Bucuresti, vazand ca doua institutii din justitia Romana au dat o hotarare, au considerat ca nu-si are rostul sa mai judece si au formulat aceiasi hotararea cu dvs. Oare nu a-ti intervenit la colegii dvs.din cadrul Tribunalului Bucuresti Sectia a II-a Penala ? Asta numai dvs.si Dumnezeu stie care este adevarul.
Curtea de Apel Bucuresti Sectia a II-a Penala, fara sa vrea hotaraste intr-un mod fara comentarii si echivoc ca terenurile sunt ale societatii, nu a domeniului public si ca sa dovedeasca legalitatea hotararii lor, da spre judecare partea civila a dosarului in care solicita doar o reactualizare a valorii stabilite de catre D.N.A.prin specialistul Ghita Nicolae, sotul fostului procuror adjunct Gabriela Ghita si "specialistul" D.N.A.-Mihai iustin.
Judecatorul din cadrul Judecatoriei sector 5 Bucuresti, stabileste valoarea terenurilor, fara sa scada valoarea evaluata de comisia societatii la valoarea de 269.000 lei RON, considerand-o valoare de prejudiciu. Asta ramane sa vedem ce va stabilii Tribunalul Bucuresti unde se va judeca apelul si C.A.Bucuresti unde se va judeca recursul.
Ce spuneti onorabile judecator, Aparaschivei Adrian, tot asa face si sotia dvs.care face parte din procurorii D.I.I.C.O.T. ?
Stit cate vieti a-ti distrus prin aceasta sentinta, cu toate ca va avertizat AVAS Bucuresti ca nu aveti dreptate si expertul Blanaru George de la Suceava, pe care, pentru interese mai presus decat legea, nu l-ati bagat in seama ?
Haideti sa va spun : viata mea in primul rand ca am ispasit o pedeapsa fara sa fiu vinovat, viata dvs., daca mai exista Justitie in Romania, viata celor doi judecatori de la Tribunalul Suceava pe care i-ati determinat sa hjotarasca ca dvs., hotarare care a fost anulata de catre I.C.C.J.Bucuresti, viata celor doi judecatori de la Tribunalul Bucuresti care nu au facut nici-o modificare la hotararea dvs.si a multora pe care nu le cunosc pentru a ajunge Presedintele C.A.Suceava.
Va simtiti bine intr-un post nemeritat ?
Sa vedem ce spune si doamna judecator Rica Vasilescu si un nume italian din cadrul C.S.M.Bucuresti, care va tine partea indiferent de ce a-ti face si considera fapte clare de nerespectarea legii ca inexistente, fara a raspunde la solicitarile mele.
Astept raspunsul dvs.public, stimate judecator Aparaschivei Adrian, Presedintele C.A.Suceava prin hotarari nelegale sau mai exact pe langa lege.
O zi placuta domnule judecator Aparaschivei Adrian.

Musafir

#1323

2015-08-12 10:31

...pentru dreptate!!!! toti suntem egali in fata legii.

Musafir

#1324

2015-08-13 06:37

In cauzele penale, ce se va întâmpla? Cele doua exemple sunt cauze penale!

Musafir

#1325

2015-08-13 14:46

MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE ALTFEL SE CRED NISTE DUMNEZEI