CEREM ca DAN DIACONESCU sa fie LIBER si cazul lui sa fie rejudecat in baza de probe

CEREM ca DAN DIACONESCU sa fie LIBER si cazul lui sa fie rejudecat in baza de probe / Anunțuri / CEREM ca DAN DIACONESCU sa fie LIBER si cazul lui sa fie rejudecat in baza de probe / Comentarii

mario diaconescu
Musafir

#1 Dan Diaconescu este Condamnat Nevinovat în România lui 2015

2015-04-20 23:02

Îmi pare rau sa va spun dar o asa lista nu se face ca sa vezi cine face zâzanie sau cine nu e cu tine! Se face sa eliberezi un om din inchisoarea politica din România! Sper sa fie cu noroc! Și sper sa fie la dispozitia dvs ca inițiatoare nu pentru a disparea când va supărați! Doamne Ajută!


Musafir

#2

2015-04-22 08:29

Draga Catrina,
Felicitari pentru initiativa ta. Sa stii ca si eu am oscilat intre a semna sau a semna (vorba lui Caragiale)... anonim.
E f greu, dupa ce ani de zile ai adoptat pozitia... politica a strutului, sa ai curaj sa expui lumii o pozitie clara, transanta.
Poate ca realizati ca multi oameni in numele carora se facea auzit DD, nu au acces la internet.
Eu as ruga oameni de bine sa stea cu lista de semnaturi in locuri aglomerate : metrou, mall, gara etc.
Imi era dor de DD si atunci am cautat pe net orice informatie noua despre el. Asa am gasit , din intimplare, aceasta lista.
Cereti posturilor tv sa va faca reclama si aplecare asupra situatiei lui DD.

Cu stima, Alice Popescu

Musafir

#3

2015-04-22 17:08

am semnat...

Musafir

#4

2015-04-22 17:19

Mazarakioti Flori Patra-Grecia Str.Patron Klaoys Nr 20 jud,AXaias,sint de acord cu eliberarea D Dan Diaconescu,il iubim ,avem incredere in dinsul,este onorabil,si mult capabil,este Demn si Drept,nu merita sa fie la pirnaie.Basescu si toti altii coruptiii sa aiba aceasta soarta o merita.

Musafir

#5

2015-04-22 19:08

Felicitari pt initiativa! Doamne ajuta sa fie de mult folos!
Irina Alexandrescu

#6

2015-04-22 19:13

Am semnat stiind ca Dan Diaconescu este un OM de mare noblete morala, care iubeste oameni la nivel de fapte nu de cuvinte goale, cel mai sincer patriot pe care il cunosc. EL NU ESTE VINOVAT! Dar curentul politic si social pe care l-a initiat primejduia libertatea multor tradatori de neam si tara care ne conduc din '89 incoace.

Felicitari Catrina pt aceasta initiativa! Esti un SUFLET minunat, drept si plin de iubire curata!


Musafir

#7 EU MARY MIA CER ELIBERAREA LUI DANUT DIACONESCU

2015-04-25 16:05

Am semnat doamne ajuta Danut a nostru sa fie liber e un unicat in tot isi iubeste poporul sa sacrificat pentru el IATA DOVADA E INCHIS UNDE SUNTETI OAMENI BUNI?????? UNIREA FACE TOT VENITI CU MIC CU MARE LA ELIBERAREA LUI DAN DIACONESCU CARE E INCHIS POLITIC PE NEDREPT.......MAINE POTI FI TU INCHIS NU MAI STATI DUPA PERDEA SEMNATI PETITIA SA IESIM IN STRADA SA FIE ELIBERAT.........


Musafir

#8

2015-04-29 08:04

Cer Dreptate şi Adevăr pentru Dan Diaconescu pentru că el însuşi este omul dreptăţii şi al adevărului! Cer rejudecarea corectă,de care Dan nu se teme,a procesului!

Musafir

#9

2015-04-30 07:45

Iti multumim pentru initiativa si atitudine Catrina ! Suntem multi de partea lui D.D care suferim alaturi de el, din pacate e tot ce putem face :(