Rechemare in activitate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Rechemare in activitate

Musafir

2015-04-20 18:40

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt militar de cariera si doresc reintoarcerea in sistem
DISPONIBILIZAT in 2011 de mafia din M.A.I.

#27 TARA MAFIEI !

2015-04-23 08:26

MI-E SCARBA DE ROMANIA SI DE FAPTUL CA M-AM NASCUT ROMAN !

Cand ma gandesc ca eram capabil sa-mi dau viata pentru
tara asta de cacat, pe care am slujit-o cu naivitate si credinta zeci de ani, IMI VINE SA VOMIT !

ROMANIA ESTE TARA IN CARE TARFELE SI BORFASII FAC SI IMPART LEGEA !

disponibilizat

#28 disponibilizat in 2011 pfr

2015-04-29 09:27

cei care au facut aceste nedreptati de ce nu raspund in fata legii basescu boc igasi anastase si toata clica lor portocalie de atunci sa se autosesizeze institutiile statului si sa rasunda si sa plateasca atat penal cat si material pentru dramele comiseasupra noastra si familiilor noaste

ctin besliu

2015-05-03 12:31

va salut domnilor colegi din toata tara sa tineti minte un singur lucru de la un p;ol de fr mh onoarea si demnitatea nu se negociaza nu se cumpara de aceea va transmit acest mesaj ca ce sa intimplat in 2011 la pfr mh si in toate institutiile mai sper sa nu se mai intimple in urmatorii o 100 de ani adica macel iar sesizarile pe care le-am facut singura care a raspuns a fost dga-ul iar cand a preluat cazul de coruptie de dare si luare de mita sa musamalizat de catre dna serviciul teritorial craiova,asa ca daca vor sa faca ceva pentru readucerea in institutiile m-a-i sa reanalizeze dosarele tuturor celor disponibilizati ca in minister sunt multi care nu fac nimic doar plimba o hirtie din birou in birou vca sa ii vada sefii ca au activitate si mai sunt si ofiteri care pot iesi la pensie dar nu vor pentru ca in viata civila numai sunt bagati in seama

Musafir

#30 Re: A se tine cont !!!

2015-05-16 20:35

Musafir

2015-05-31 14:52

Am semnat aceasta petitie pt ca mi s-a parut un lucru nedrept inlaturarea noastra din sistem fara acordarea unor salarii compensatorii si fara acordarea macar a unui sprijin pt gasirea unui loc de munca echivalent pregatirii noastre sau o intelegere la nivel de ministere pt tolerarea pt o perioada de timp din partea bancilor a acelora care avem rate la case pe 30 de ani si copii minori in intretinere.
Bestofluck

#32 Re: rechemare in activitate

2016-02-13 21:08

#21: TIF - rechemare in activitate 

Dacă erai plutonier major în rezervă...nu aveai cum să te angajezi ca soldat.de problemă asta m-am lovit eu. La fel am plecat prin demisie..cu gradul sg. major...și nu m-am putut angaja la M.a.p.n.