VREM GESTIONAREA PARCĂRILOR DE REZIDENȚĂ DE CĂTRE PRIMĂRIA SIGHIȘOARA

Ella

2015-03-31 14:14

Am un garaj pentru care platesc impozit anual si pentru ca mi-am lasat masina in fata garajului mi s-a lasat bilet pe parbriz in care se preciza ca  masina se afla intr-o parcare de resedinta si ca trebuie sa inchiriez locul altfel voi fi amendata. Intrebarea mea este: daca altcineva va inchiria locul din fata garajului meu...eu pe unde voi mai iesi?!! Poate exista solutii si eu nu le stiu...

Musafir

#27 Re: Re:

2015-04-01 10:13

#21: - Re:  

Nu ma intelegeti gresit. Eu nu am nimic cu firma Ecoserv, ci sunt nemultumit pentru faptul ca nu mai am unde sa-mi las masina. Este clar ca aceste decizii nu sunt luate de catre o singura persoana. Nici consilierii nu detin in proprietate spatiile publice ca sa poata lua astfel de decizii, deoarece parcarile sunt situate pe domeniul public, pentru folosinta caruia platesc si eu impozit. Daca acolo, in primarie, s-au intrunit o multime de consilieri care isi apara in primul rand propriile interese, nu-i vina cetateanului de rand. 

Musafir

2015-04-01 17:09

Niște bani loați din buzunarele sighisorenilor,mi se pare o magarie!

Musafir

2015-04-02 09:37

sunt mai multe masini decat parcari.Ori se asigura parcare la toti proprietarii de masini si platim toti loc de parcare(e vorba de cei care nu au curte sau garaj)ori nu platim nici unul !

Musafir

#30 Re: Re: Re:

2015-04-03 19:31

#27: - Re: Re:  

Consilierii au fost alesi de cetateanul de rand! Firma Ecoserv a fost creata tot de cei care au fost alesi de catre cetateanul de rand. Asadar o  vina,  are si cetateanul de rand. Asa cum necunoasterea legii  nu absolva vina, la fel si indiferenta cetateanului de rand, fata de cei pe care ia ales, il costa bani tot pe cetateanul de rand. Complicat, dureros dar adevarat. 

Bulynush

#31 Haha

2015-04-05 08:02

Dupa ce imi da amenda de 800 de lei ca mi-am parcat masina unde nu "trebuia" mai tre' sa si platesc ca imi parchez masina in fata blocului. Haha

Musafir

2015-04-05 08:23

Hotie curata. In cartierul vatican au creat prea putine locuri de parcare comparativ cu nr masinilor din cartier. Multi nu au parcare sau daca vine un musafir este nevoit sa parcheze pe trotuar.....

Musafir

2015-04-05 10:57

Asta inseamna hotia legala instaurata de catre politicienii nostrii afaceristi

Musafir

2015-04-09 19:21

O mizerie.......!!! Sa plătesc taxă la mine la geam sau ce....???? stau la parter, rectific demisol!!!

Musafir

2015-05-12 19:04

Este un abuz urias al autoritatilor mpotriva locuitorilor orasului care ajung sa plateasca unui SRL capusa pentru dreptul de a parca masina pentru care platesc impozit in fata locuintei pentru are, la fel platesc impozit. Sa nu mai vorbim de taxele de salubritate care se percep pentru aceasta locuinta si nu se ofera nimjc decat mizerie.. Mai trebuie sa platim la Ecoserv si pentru aerul pe care il respiram! Huo!Ajunge!

Musafir

2015-05-13 10:57

Am semnat aceasta petitie pentru a atrage atentia consilierilor
locali si pentru a le reaminti (vad ca ei au uitat) ca mai urmeaza alegeri locale . Pe cine vom mai vota ? citez "Ghici ghicitoarea mea"

Musafir

2015-05-13 19:12

spre deosebire de alti sighisoreni jecmaniti cei din centru nu au nici macar vopsea pe trotuar ,dar taxa este aceiasi,
cetatean

2015-05-13 19:13

spre deosebire de alti sighisoreni jecmaniti cei din centru nu au nici macar vopsea pe trotuar ,dar taxa este aceiasi,

Musafir

2015-05-21 16:24

Nesimtirea, cretinitatea si batjocura nu mai au limite in orasul asta. Mi-e scarba...scarba..scarba. Prin locurile de parcare trasate, accesul la garajele din str. Mihai Viteazu, in spatele blocurilor de pe E60 va fi cu siguranta blocat, in cel mai bun caz muult ingreunat. Exact de asta mai aveam nevoie mai nesimtitilor, hotilor si putorilor de la Primaria Vietii!!!

Musafir

2015-05-23 08:41

Pentru faptul ca suntem tara cu cele mai proaste legi posibile!

Musafir

2015-05-23 18:53

Farà cuvinte nu mai stiu cum sa mai ia bani de la oameni. Hotie pe fata.

Musafir

2015-05-27 12:50

Sa dispara Ecoserv-ul asta cat mai curand

Musafir

2015-05-27 14:01

Urasc ca primaria Sighisoara sa se transforme in societate comerciala,si sa profite de bunacredinta a populatiei.Sa speram ca toate astea vor avea un sfarsit fericit.

Musafir

2015-06-06 08:51

O nesimtire ce s-a facut pe strada Dumbravei.Asta stie toata lumea ,si trotuarul a fost disponibil pt un loc de parcare,care este contrar legii.Am ajuns noi vecinii sa ne certam pt capasua Ecoserv si ilegalitatile lui Dan Bandea.
Mama hotilor!

#45 interesul personal primeaza,sa ne fie clar!

2015-06-06 12:50

O mizerie,asta pot spune.Pretul anual este echivalentul impozitului unui apartament de aprox. 50 m2.Amenajarile nu exista,decat linii de vopsea.Amenajarea unei parcari inseamna altceva decat sa iei trotuarul in totalitate,o banda din domeniul public pe o strada care nu este cu sens unic,sa inventezi parcari sub geamul locatarilor la mai putin de 5m ceea ce incalca Ordinul Ministerului Sanatatii.Proiectul a fost pentru decongestionarea traficului si fluidizarea acestuia,oare Sighisoara de asta avea nevoie?Platim impozit pe autoturism pentru ce? oare ne vor da o trusa de scule pentru a ne demonta autoturismele in cazul in care nu iti platesti un loc de parcare? si sa il bagi in casa? Vizitatorii unde parcheaza?,persoanele cu handicap imobilizate intr-un carucior pe care trotuar vor merge? in special pe str.Dumbravei.Zeci de ani nu s-a platit pentru asa ceva,acum sau trezit ca se pot face bani multi nefacand nimic,tipic Primariei.Multumim consilierilor care au fost alesi pentru interesul cetateanului si nu pentru cel personal.Domnilor consilieri,de ce nu dati drumul proiectului centurii de ocolire a municipiului?? pentru ca astfel afacerile dumneavoastra se vor duce pe apa sambetei,sunteti un grup de hiene....pe care noi cetatetii nu il vrem.Rusine voua si sper sa ajungeti acolo unde va aste locul,chiar daca aveti influente la nivel central,atunci cand cineva sa scormonii un rahat acesta va incepe sa puta indiferent cat este de uscat.

Musafir

2015-11-19 16:13

Pentru ca este o masura abuziva si ilegala sa obligi o persoana sa plateasca loc de parcare in zona de domiciliu !

Musafir

2015-11-19 16:16

o masura abuziva ,contestata si ilegala!

Musafir

2016-02-28 13:06

Felicit aceasta initiativa !