Petie impotriva educatiei sexuale obligatorii

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petie impotriva educatiei sexuale obligatorii

Ionel Raileanu
Autorul acestei petitii

#1

2015-03-07 19:43

Este timpul sa fim uniti impotriva introducerii orei de educatie sexuala obligatorie in scoli cerand sa fie tratata asemeni orei de religie adica cei care o vor dori pentru copii lor, sa faca CERERE.

Musafir

#2

2015-03-08 18:22

Despre religie s-a spus să nu fie îndoctrinaţi, să aleagă când sunt mari ei singuri. Acum ideologii europeni schimbă placa. educaţia sexuală CÂT MAI PERVERSĂ să le fie băgată cu forţa de mici, pentru a le distruge sufletele.

Musafir

#3

2015-03-11 13:43

UN NU DEFINITIV EDUCATIEI SEXUALE IN SCOLI!

Musafir

#4

2015-03-11 13:53

nu educatiei sexuale in scoli

Musafir

#5

2015-03-11 14:08

Educatia sexuala ca materie da unda verde copiilor la sex daca se invata la scoala .Exista educatie pt sanatate ca optional si dirigentie unde se pot face informari generale iar noi parintii putem sa ii ajutam si in acesta problema cel mai bine.
http://ortodox.md/articole/scoala-secolului-xxi-educatia-sexuala/

Musafir

#6

2015-03-11 20:38

Asa cum Romanii AU FOST UNITI cand si-au exprimat FAVORABIL si FERM si EXPRES vointa si opinia lor, pentru ca RELIGIA sa ramana ca parte importanta a EDUCATIEI pe care o primesc copiii lor in scolile publice de stat din Romania, tot asa Romanii trebuie sa fie uniti ACUM, in priviinta implementarii educatiei sexuale in scolile romanesti, in a-si manifesta de data aceasta nu favorabil, ci "DEFAVORABIL", (si intr-un mod tot FERM si EXPRES) vointa si DOLEANTA lor PATERNA pentru ca educatia sexuala sa NU devina parte a trunchiului comun de discipline pe care le vor invata copii lor in scolile de stat din Romania.
In tarile occidentale, "educatia sexuala" a condus la INSUSIREA de catre multi copii inocenti a ideologiei HOMOSEXUALE despre lume si viata. Si tot in tarile occidentale, educatia sexuala, care a inceput sa fie predata copiilor in mod oficial si cu aprobarea autoritatii de invatamant statle din tarile respective, este RASPUNZATOARE de DECADEREA MORALA si chiar PSIHICO-MENTALA a multor adolescenti si tineri, si de IMBOLNAVIREA LOR de boli venerice...sau de comiterea de catre tineri a unor fapte imorale, ba chiar a unor grave infractiuni, precum "violuri" si "abuzuri sexuale", "hartuiri sexuale", "santaje sexuale", "violuri cu perversiuni sexuale" "crime sadice si abominabile, avand la baza... mobiluri sexuale"... asupra unor copii inocenti si mai ales asupra unor fete inocente...
Romanii nu trebuie sa ia ca exemplu de la tarile occidentale orice model de invatamant si orice lucru, ci doar lucrurile bune, iar in priviinta celor rele, Romanii, nu au nici o obligatie de a urma niste modele eductionale occidentale INEFICIENTE si GRESIT gandite, a caror utilitate sociala este SLABA, ba chiar infima, si-aceasta pentru ca de cateva decenii, sistemele de invatamant public din multe tari Occidentale, si-au atins LIMITILE si au ajuns...EXPIRATE ca RANDAMENT eductional si si-au dovedit incapacitatea de a pregati, forma si educa nobil si moral si pentru o VIATA NORMALA sociala, generatiile de tineri care se ridica in mijlocul societatilor lor.
In privinta modelelor eductaionale, Romania trebuie sa priveasca nu catre "vest", ci catre "EST", catre tarile desvoltate ale ASIEI, catre JAPONIA, KOREEA DE SUD, CHINA si chiar RUSSIA, tari in care in educatia copiilor, adolescentilor si tinerilor se pune un accent mult mai mare si mai apasat pe dobandirea dce catre copii si tineri a unei MORALITATI civice si a unei INTEGRITATI ETICA serioase si adevarate, decat in sistemele de invatanmant occidentale...
Asadar recomand cator mai multi PARINTI Romani ca SA FIE FERMI IMPOTRIVA introducerii educatiei sexuale in scolile de stat din Romania, si sa BOICOTEZE aceasta initiativa de implementare a unui asemenea tip de educatie pe care sa-l asimileze copii lor, si sa-si tina departe copii de o "cutie a Pandorei" care o data deschisa va genera numai rau in viata copiilor si tinerilor nostri, invatandu-i sa devina ADEPTI ai filosofiei LGTB, intr-o tara CRESTINA care pana acum a avut o MORALITATE publica si civica intr-o proportie cat de cat normala...
Iar cat priveste "PRICEPEREA AMOROASA" pe care vor trebui sa si-o insuseasca adolescentii si tinerii in viata, pentru a se bucura de o viata intima satisfacatoare cu partenerii de viata pe care ii vor avea, consider si cred ca vor dobandi o astfel de "pricepere" LA TIMPUL POTRIVIT, si aceasta va veni oarecum "DE LA SINE", pe masura ce se vor maturiza, si mai ales dupa ce se vor casatori...!
Crestina romanca

#7

2015-03-12 07:12

Pentru ce ar trebui sa pierdem timp, ore pretioase din viata copilului cand cateva cuvinte mentionate din cand in cand de cate un profesor ar trebui sa fie de ajuns. Adica ne  trebuie  manuale de educatie sexuala cand e destul sa le spunem pt ce nu e bine sa avem relaii sexuale ininte de casatorie ??? De aceea cred ca dintr-o ora de religie facuta cu daruire, deja reiese ce  nu e placut lui Dumnezeu ... Ora de educatie sexuala ?! Multa cheltuiala pentru  nimic important !!


Musafir

#8

2015-03-12 08:53

NU, CORUPERII MORALE A COPIILOR!

Musafir

#9

2015-03-12 20:23

Un NU hotărât imoralitatii!

Musafir

#10

2015-03-13 20:18

Decat educatie sexuala la copii mai bine educatie religioasa, sa ii mai trezim la realitate!!!
nanana

#11 11

2015-03-28 23:02

Un da hotarat orelor de educatie sexuala in scoli . Elevii trebuie sa fie informati despre sex , nu incuiati la minte 


Musafir

#12

2015-03-29 11:06

Nu doresc ca in Romania, copiii sa fie corupti moral. Acesta este singurul efect pe care l-a produs asa-zisa educatie sexuala in Vest.

Musafir

#13

2015-03-30 09:57

Pentru ca nu trebuie sa fim nepasatori fata de viitorul copiilor si nepotilor nostri,si nu trebuie sa distrugem neamul acesta cu nepasarea noastra.

Musafir

#14 Un NU hotarat educatiei de orice fel!

2015-03-30 10:48

Sunteti niste cretini! La filme porno nu ii opreste nimeni sa se uite, ba prostilor, ca voi habar nu aveti cum se umbla la calculator ca sa le restrictionati accesul la site-uri "de alea"... dar la educatie va duce capul sa le restrictionati accesul.

Lasa, cand o sa vina fata gravida acasa o sa ziceti ca e de la Dumnezeu!


Musafir

#15

2015-03-30 11:20

Am semnat petitia pentru ca consider ca parintii nu trebuie sa fie obligati sa isi creasca copiii asa cum decid altii. Parintii suporta consecintele, parintii decid!

Musafir

#16 Re: Un NU hotarat educatiei de orice fel!

2015-03-30 16:08


Musafir

#17

2015-03-30 18:10

Consider ca parintii trebuie sa fie singurii educatori ai copiilor lor in problemele care tin de aspecte profund intime si personale, precum sexualitatea. In general, adeptii educatiei sexuale sunt adeptii promiscuitatii cu conditia folosirii prezervativului, dar aceasta mentalitate nu este comuna tuturor parintilor din Romania, si toti au dreptul sa isi educe copiii conform Propriilor Conceptii de Viata. Nimic nu ii impiedica pe sustinatorii educatiei sexuale sa le vorbeasca singuri despre minunile sexului cu prezervativ copiilor proprii. Nu e asa de greu sa procure o banana pentru exemplificare.

Musafir

#18

2015-04-01 10:21

Cred ca ar fi mai bine sa va documentati inainte sa spuneti un NU hotarat. Cred ca nu sunteti informati ca varsta medie la care se incepe viata sexuala a coborat ingrijorator, ca suntem tara pe locul I la sarcini la varste fragede cand inca ar trebui sa se mai joace cu papusile. Se intampla in mare parte din lipsa informatiei. Nu cred ca educatia sexuala duce la coruperea copiilor nostri si/sau la lipsa moralitatii. Sunt copii care deja au devenit parinti sau au dat spre adoptie copii lor sau au facut deja 2-3 intreruperi de sarcina. La BTS-uri v-ati gandit? Adolescenta este o perioada dificila pentru ei si au nevoie de informatie. Eu as intreba cine va face aceasta educatie copiilor. Mi-as dori sa fie oameni cu pregatire de specialitate in psihologie, care sa puna accentul pe cea ce isi doresc cu adevarat, pe sentimente, pe viitorul lor. Sa ii invete ca inclusiv in aceasta perioada construiesc bazele viitorului lor, ca nu pot merge pe premisa ca lor nu li se poate intampla nimic. Dati o sansa educatiei!

Ionel Raileanu

#19

2015-04-07 20:25

 Am impresia ca nici nu v-ati obosit sa cititi textul petitiei. Ati fi vazut ca in tarile din Occident unde s-a introdus educatia sexuala, s-a triplat numarul sarcinilor si avorturilor la adolescente si numarul BTS. Din moment ce programa acestei asazise educatii sexuale are ca ideie principala ca e ceva normal ca copii incepand de la 10-12 ani sa aibe relatii sexuale si la aceste lectii sa fie invatati doar cum sa se protejeze de sarcina si BTS, de ce ne mai miram ca efectul va fi ca acesti copii sa fie mult mai interesati sa experimenteze sexul, neglijand protectia dar fara a li se pomeni ceva de abstinenta. La ora de religie elevii sunt invatati ca abstinenta pana la casatorie e cel mai bun mod de protejare impotriva sarcinilor si BTS iar la ora de educatie sexuala sunt invatati cum sa faca sex plus ca toate perversiunile sunt ,,optiuni normale''. Asta va doriti copiilor dumneavoastra?

 

Ionel Raileanu

#20

2015-04-07 20:36

Iata ce se intampla in alte tari

 

VIDEO Ce anume crezi ca-l înveți pe copilul meu? Dr. Miriam Grossman despre rezultatele dezastruoase ale educației sexualeDr. Miriam Grossman, medic psihiatru american (specialist în psihiatrie adolescentină și a copilului) despre rezultatele dezastruoase ale educației sexuale în școlile americane. Dr. Grossman este autoarea cărții cu același titlu, „You’re teaching my child what? A physician exposes the lies of sex education and how they harm your child”/„Ce anume crezi că îl inveți pe copilul meu? Un medic expune minciunile educației sexuale și modul in care ele il afecteaza pe copilul tău”. Video tradus în limba română.

 http://www.culturavietii.ro

In incheiere va intreb stiati ceva despre efectele educatiei sexuale din tarile occidentale? Informati-va inainte de a va da cu parerea, va rog!!!

 


Musafir

#21

2015-04-15 18:14

Un om normal ar face mai degraba educatie morala. Asa copii vor sti dece sa se fereasca. Oare pe vremuri cand nu se facea acesttip de educatie(sexuala) inscoli lumea era mai imorala sau mai inapoiata?

Musafir

#22

2015-07-17 05:15

Nu putem asista pasivi la distrugerea copiilor nostri si a societatii omenesti!!!TREBUIE SA INCEPEM SA LUAM ATITUDINE!!! VEDEM CE NI SE PREGATESTE!!! TREZITI_VA OAMENILOR PT CA EM AJUNS UN FATA UNOR ALEGERI DECISIVE. PASIVITATEA CELOR MULTI L-A RASTIGNIT PE MINTUITORUL NOSTRU!!!!

Musafir

#23

2015-07-17 09:30

Este impotriva celor 10 Porunci, mai ales a poruncilor a 6-a si a 9-a. Nu stiu in ce masura mai vorbesc preotii in Romania despre adevarurile de credinta, in Italia este un preot "don Leonardo Maria Pompei" ( youtoob ), iar parochia d-lui pe web este "Parrocchia San Michele Arcangelo Borgo San Michele-Latina" Numai d-lui mai vorbeste clar, deschis si cu curaj despre "Adevarurile de Credinta" si lupta impotriva minciunilor. As fi bucuros sa aud si despre alti preoti care sa lupte cu un curaj asa de mare!

Musafir

#24

2015-09-29 06:26

NU demonizarii copiilor

Musafir

#25

2015-11-16 18:32

Am 2 nepoti si ma rog la Bunul Dumnezeu sa aiba mila de ei si de toti copiii nostri, sa nu ajunga in asa stare degradanta. Cumplit ce ne rezerva "inteleptii "alesi chiar de noi.