privind amenajarile microhidroenergetice de pe raul Bloaj

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția privind amenajarile microhidroenergetice de pe raul Bloaj

Musafir

2015-01-20 14:59

Este necesar sa avem grija de mediu.Pamantul si apa sunt hrana noastra si a animalelor. dupa cum avem grija de natura asa se va purta si ea cu noi.

Musafir

2015-01-20 18:37

...ca   cetatean votez contra ,..ca  primar  votez   pentru !..(..va  amintiti   scena  ? )...din  acelasi   partid   !   ...care   fericeste   tara   !!!!

vigus

2015-01-24 22:22

...deci sa inteleg ca avem primar in comuna Cernesti care vinde si profita personal de mediul inconjurator, distrugandu-l!!! Sa ii fie rusi ne! Culoarea rosie spune tot despre acest om... fara obraz! NU, projektului de distrugere a Raului Bloaja!!!

Musafir

2015-02-01 20:53

Nu santem de acord cu acest proiect care nu ne aduce nici un beneficiu ci din potriva va crea un dezastru natural , aceasta apa pura si naturală nepoluata care nea dato natura prin har ceresc , aici am găsito de la stramosii noștri si dorim sa o lăsăm deasemenea urmasilor noștri așa cum am găsito si cum se afla si la ora actuala nu o dam la niște rău factori pentru a spala niște bani si apoi sa dispară .

Musafir

2015-02-02 12:07

Dosar penal pentru cei care au pus la cale acest proiect este ilegal !!! Cine e responsabil ??? Si eu cred ca primarul trebuie sa fie cercetat de aproape chiar de DNA miroase a bani publici FURATI e grav de tot trebuie pedepsit fara mila ........ De la 10 Ani in sus sa se sature Toti de furat .....

Musafir

2015-02-10 04:11

La puscarie !!!! 

HOTILOR .... Ce nesimtire si tupeu