Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

2016-01-18 17:24

Pentru ca este de bun simt.in loc de indemnizatii pt cazare ar fi putut pana acum si nici acum nu e tarziu sa se construiasca un bloc de garsoniere unde sa fie cazati pe timpul cat sunt parlamentari.Nu cred ca mai sunt si alte tari in care parlamentarii primesc atatea drepturi pt atat de putine ore muncite sa nu zic dormite in fotoliu

Musafir

2016-01-18 17:42

Ce sa mai asteptam de la parlamentarii nostri cand vedem cate nereguli au facut detinutii in cartile "stintifice" scrise de profesori si copiate de mana cu multe greseli de ortografie mai apoi de detinuti. Cartile contin 80% din file doar poze iar alte carti sunt scrise cu litere "uriase" care sa ocupe cat mai mult spatiu. Daca ministrul justitiei doreste sa faca dreptate ar trebui ca toate cartile scrise in ultimii ani sa fie "evaluate" de o comisie competenta pentru a hotara daca sunt cu adevarat " carti stintifice" iar cele care sunt doar " carti biografice" care nu pot fi stintifice sa fie anulate iar autorii sa se intoarca inapoi in celula pentru a-si executa pedeapa corect. Iar profesorii care au girat "lucrari stintifice" care de fapt nu sunt stintifice sa fie cercetati pentru "fals in declaratii". Dar cum traim in romania si se stia de acum 3 ani ca aceste carti sunt doar un paravan pentru acurtarea pedepsei nu o sa vedeti dreptate in veci.

Musafir

2016-01-18 18:14

Ceea ce au votat este aberant!
Au fost ALESI!!!!!!!!!!!!!!!
Au contribuit? Cat/cat timp?
Ce fac cei care au muncit/contribuit o viata?

Musafir

2016-01-18 18:48

Sa mergem pe modelul Suediei. Roata au inventat-o altii, noi doar sa o folosim.
Trebuie responsabilitate si decenta in toate institutiile, inclusiv in Parlament.

Musafir

2016-01-18 18:52

De ce am semnat această petiție? Pentru că e revoltător să vezi cum dorm în parlament și nu-i interesează decât să-și atingă propriile interese. Pentru ei nu sunt criterii de performanță?

Musafir

2016-01-19 08:24

privilegii parlamentari=hotie cu legea in mana

Musafir

2016-01-19 08:35

a) Toti parlamentarii sa treaca la sistemul de salarizare minimum pe economie caci si asa au multe privilegii
b) Sa respunda penal pentru promisiunile facute si neonorate

Musafir

2016-01-19 08:41

Dupa ce dorm in Parlament si au ajuns acolo prin cotizatii la partide, au pretentia sa recupereze acesti bani tot de la cei care au foarte putin. Daca eu pot trai cu un salariu de mizerie, vreau sa vada si ei ce inseamna decenta(desi acest cuvant le este strain de vreme ce au cerut aceste privilegii).

Musafir

2016-01-19 09:56

Dorim echitate sociala, eliminarea privilegiilor, castiguri salariale, indemnizatii dupa valoarea si eficienta muncii, pensie dupa unicul criteriu, cel al contributivitatii!

Musafir

2016-01-19 13:14

De fiecare data, la alegeri, mi-am pus mari sperante in cei de pe liste. De tot atatea ori m-am inselat. Isi urmaresc numai interesele proprii si ale celor apropiati, din partid sau rude. Extrem de rar sunt in cvorum; permanent se gasesc motive de a pleca in cat mai multe deplasari in tari cu care nu avem nicio legatura comerciala dr, fiind exotice, merita vizitate pe banii contribuabilului. Banii lor si-i pastreaza pentru vile si palate uriase, cu ambitia tiganului de a avea cel mai, cea mai, etc. Si-au votat pensii mari, nejustificate; pentru ce? Pentru ca nu au facut mai nimic pentru tara?

Musafir

2016-01-19 14:18

16.000COMENTARII SI 117.000 DE SEMNATURI. Aceasta este situatia actuala pentru petitia care cere recuperarea copiilor familiei Bodnariu. Ce pot sa deduc eu de aici, faptul ca romanii sunt un popor de oameni sufletisti care raspund rapid pentru nedreptatea altuia dar totusi tac si rabda nedreptatea facuta de altii pentru persoana sa. Mai pe inteles romanul face front comun cand un concetatean este abuzat de altii dar nu face front comun cand este el ca individ abuzat. Asta nu au inteles strainii nici pana azi la noi cum putem suporta mizeria care ni se face de catre alesii nostri. Logic, romanul tace si zice las ca trece si poate vin altii mai buni dar necuratul ii pune la inaintare tot pe cei necurati in simtire si in gand. Rezultatul la aceasta petitie este mult mai scazut fata de ajutorul cerut prin petitia fam. Bodnariu. Ma gandesc ca titlul acestei petitii nu este destul de convingator pentru mobilizarea romanilor, poate ar trebuii ceva nou ca: Romani, acum este democratie si sunteti liberi sa alegeti pe cine doriti si nu pe cine vi se impune, comunismul a cazut, trezitiva. Poate ca este un titlu cam lung si nu o sa incapa dar am scris sa inteleaga pana si ultimul taran de la noi care voteaza cum voteaza.

Musafir

2016-01-19 16:17

Doresc sa fiu reprezentat in PARLAMENT de oameni integri, cinstiti, onesti, care sa gandeasca si sa conceapa legi PENTRU SI IN FOLOSUL INTREGII NATII ROMANE, nu pentru ei ca parlamentari sau celor apropiati lor, ori altor natii. Cand se va reusi aceasta minune voi fi de acord sa le dam si PRIVILEGII.

Musafir

2016-01-19 16:58

Orice munca trebuie rasplatita!
Cum parlamentarii, in marea lor majoritate, "muncesc" pe "ruptele", promovand Legii care mai de care "neproductive" (chiar nefolositoare), si rasplata trebuie sa fie pe masura, adica NU sa aibe privilegii, mai intai obligatii si raspunderi si apoi si rasplata!

Musafir

2016-01-19 18:12

Va mai amintiti serile de dupa incendiul de la Colectiv cand conducatorii nostri promiteau o mare schimbare in interiorul partidului dar mai ales promiteau ca vor fi transparenti in ceea ce fac si hotarasc sa faca. Ei uite ca azi cand premierul a anuntat ferm ca pentru alegerea primarului se va face dintr-un singur scrutin toate micile partide care erau invatate sa primesca avantaje si posturi prin ministere au vociferat cerand ordonante nesimtite pentru schimbarea legii. Felicitari stimabile Ciolos, aceasta este dreptatea si speram ca Presedintele sa vegheze ca legile democratice sa nu fie schimbate cu legi clientelare facute de capuse. Unde este tovarasi schimbarea in bine sau conduita demna pe care ati promis-o ? La greu se aduna pradatorii sa biruie gazela !

Musafir

2016-01-19 19:30

A nu se intelege ca sunt "comunista"si vreau uniformizare, dar prin bugetar eu inteleg ca este un angajat la stat care este remunerat conform unei grile de bun simt, fara a inventa tot felul beneficii pentru "elita" societatii,recte parlamentarii care -stau si ma intreb: Ce produc? Legi doar in folosul lor? Daca s-ar fi miscat ceva in tara aceasta in ultimii 25 de ani, as fi avut tot respectul pentru clasa politica.

Musafir

2016-01-19 19:55

PNL prin portavoce striga precum gazela in gura leului ca vor scrutin de doua ori ca la al doile scrutin sa-si lipeasca partidele capuse de trupul PNL-ului ca sa para mai mare si mai puternic. Aveti doua posibilitati 1 Sa plecati din prima cu capusile pe voi ca a doua sansa nu mai pupati. 2 Sa deveniti asa putini cum sunteti un partid cinstit, cu oameni cinstiti, iar daca la aceste alegeri veti pierde cateva localitati la primarii sigur veti castiga inzecit la urmatoarele alegeri de peste patru ani. Ia mai ganditiva ? Dar daca este adevarat zvonul ca vreti sa il luati acum in partid pe micutu primar de la Cluj pe care romanii il detesta pentru taierea salarilor si a pensilor cu anii in urma, atunci sigur ii veti pierde si pe putinii romani care mai cred in voi. Eu va propun sa ii strangeti pe toti, pe udrea, pe tariceanu, pe basescu si sigur veti avea toate sansele la desfintare. Nu uitati un lucru, romanul tace dar nu uita. Daca micutul primar acum patru ani a castigat la Cluj este pentru faptul ca alegatorii romani nu doreau sa aibe un primar maghiar asa ca au votat cum au votat. Cautati un candidat cinstit si onest care sa nu fi slugarnicit la nimeni si atunci poate aveti o sansa. Luptati pentru adevar si cinste ca altfel tot mincinosi veti fi. Acest lucru este valabil si pentru PSD, mergeti la vot cu oameni nepatati si sigur va fi mai bine. Stop miciunii, stop hotiei, stop aranjamentelor si sigur veti face o ROMANIE MAI BUNA !

Musafir

2016-01-19 22:00

M-am saturat de armata aceasta de hiene care nu doar ca nu au facut nimic pentru cei mai multi dintre noi dar mai au si pretentii nesimtite.De parca ei ar manca cu zece guri nu cu una ca noi toti.Cred ca daca ai ales sa reprezinti poporul (mai bbine zis ai fost ales pentru promosiunile pe care le-ai facut) ar trbui sa faci tot ce iti sta in putinta pentru acest popor amarat nu sa-ti umpli buzunarele!

Musafir

2016-01-20 23:29

Daca s-ar face o reforma reala in Romania am putea trai ca si in tarile dezvoltate din Europa, si ne-am intoarce Acasa.

Musafir

2016-01-21 06:41

Parlamentarii sunt ca niste mercenari ,mincinosi si perversi ei nu dau doi bani pe tara si romanii. Rusine si tradare este scris pe fruntea lor

Musafir

2016-01-21 07:58

Voi care traiti acum in aceste vremuri pe acest pamant nu uitati ca toti suntem trecatori. Daca tot aveti o viata scurta si ati fost alesi de popor de ce naiba nu va ambitionati sa faceti o Romanie mai buna pentru acest popor si urmasii lor. Ati furat... asa au fost posibilitatile pana acum, dar de acum lasati furatul si facetiva treaba pentru care sunteti platiti si inca ce platiti. Dimineata cand va spalati pe dinti in fata oglinzii, ce vreti sa vedeti in ea UN TICALOS sau UN BUN SAMARITEAN !

Musafir

#1646 Re:

2016-01-21 18:56

#5: -  

asa este. vrem si noi privilegii.piramida nu poate exista fara baza

Musafir

2016-01-22 13:56

Sper sa reusiti schimbarea in Parlament prin aceasta Petitie. Vad la stiri cum oamenii sunt omorati in spitale fara ca doctorul incompetent dupa ce a luat plicul cu bani omoara pacientul din nepasare. Actualul caz din Craiova unde un om in varsta merge la ditai Doctor Docent Profesoara Cercetatoare si ii baga plicul cerut pentru un banal control iar nesimtita ii face o endoscopie perforandui esofagul. Cand si-a dat seama ce a facut trimite pacientul acasa cu recomandarea: nu manca cateva zile. Pai cine e nebun sa nu manance cateva zile cu frigiderul langa el si matele chiorlaind de foame, as vrea sa o vad pe aceasta doctorita cate ore ar rezista nemancata. Iar acum colegii doctori ii iau apararea ca asemenea accidente sa intampla si in alte tari. Da doctori tampiti ce sunteti dar in alte tari pacientul este imediat internat si supravegheat medical, nu trimis acasa. Pentru asta trebuie condamnata aceasta femeie fara suflet, pentru faptul ca si-a ascuns gresala printr-o gresala si mai mare trimitand pacientul la moarte sigura. Judecatorii ar trebui sa o judece pentru crima din nepasare sau rea vointa dar la noi oamenii sunt multimea iar doctorantii cezarii.

Musafir

2016-01-22 16:48

Prea multi hoti. Mai trebuie redusi, la 0, daca se poate...!!!...

Musafir

2016-01-22 17:20

Politician Giurgiuvean are mari probleme psihice iar Sefii il aplauda. Mai doriti seriozitate la politicienii nostri ?

Musafir

2016-01-23 05:08

m-am alturat acestei petitii deoarece sunt de acord cu toate punctele stipulate si ne-a ajuns la limita,s-a umplut paharul!pina cind?acesti imbuibati vor mandat dupa mandat si...dupa ei potopul!noi trebuie sa gandim de o mie de ori inainte de a vota,!!!trebuie sa luam atitudine ! au ajuns milonari si miliardari in euro furand si vazand Romania!ce exemplu pozitiv pentru noua generatie???sunt tare plina de revolta!!!