Solicităm respectarea Dreptului Președintelui la credința proprie
Musafir#27 Nov 19, 2014, 09:06
Presedintele e presedinte si nu moare calul cand vrea cainele
Musafir#28 Nov 19, 2014, 09:07
Biserica Romana sa se aplece mai mult spre oamenii nevoiasi si mai putin(sau deloc)spre politica si sa plateasca impozite!!!!!!!!!!!!!
Musafir#29 Nov 19, 2014, 09:37
Nu cred că Dumnezeu se bucură de convertirea formală a cuiva. E mai bine să fie un lutheran practicant decât un ortodox nominal.
Musafir#30 Nov 19, 2014, 09:39
Botezul este legământ cu Dumnezeu nu cu oamenii!
Musafir#31 Nov 19, 2014, 09:45
Amintesc celor cu astfel de "idei", ca ne aflam in anul 2014 dupa Hristos, respectiv, in mileniul III, secolul 21...
Musafir#32 Nov 19, 2014, 09:55
Nu trăim în Evul Mediu!
Musafir#33 Nov 19, 2014, 10:03
terminati cu ineptiile astea !!!! fiecare cetàtean are dreptul la propiea credintà ,asa cum are dreptul la vot !!! cititi si invàtati constitutia tàrii ,si apoi emiteti pretentii !!!
SV#34 Nov 19, 2014, 10:22
Nu toi romanii sunt ortodocsi. Da-tine voie sa existam si noi! Multumim
Musafir#35 Nov 19, 2014, 10:33
Sunt pentru libertate!!
Anonim#36 Nov 19, 2014, 10:41
Pentru cei care nu au inteles inca, adevarata miza a petiei este :
"Solicităm Președintelui României și implicarea în menținerea Religiei ca materie obligatorie în școli și în renunțarea la actele biometrice, pe motiv de neconstituționalitate (încălcarea libertății fizice și a libertății de conștiință a cetățenilor)."
restu e doar praf in ochi.
Liderii cre(s)tini ortocsi au mult de pierdut daca toti fraierii care s-au inscris la scoala lor pentru a avea licenta de profesor ramin fara loc de munca asigurat/fortat platit din banii celor care contribuim la buget, si cumva vor trebuii sa se ridice si sa isi caute un loc de munca adevarat.
doar zic si eu ....
"Solicităm Președintelui României și implicarea în menținerea Religiei ca materie obligatorie în școli și în renunțarea la actele biometrice, pe motiv de neconstituționalitate (încălcarea libertății fizice și a libertății de conștiință a cetățenilor)."
restu e doar praf in ochi.
Liderii cre(s)tini ortocsi au mult de pierdut daca toti fraierii care s-au inscris la scoala lor pentru a avea licenta de profesor ramin fara loc de munca asigurat/fortat platit din banii celor care contribuim la buget, si cumva vor trebuii sa se ridice si sa isi caute un loc de munca adevarat.
doar zic si eu ....
Musafir#37 Nov 19, 2014, 10:54
mai exista o petitie exact la fel
Musafir#38 Nov 19, 2014, 11:23
Stop discriminare !!!
Musafir#39 Nov 19, 2014, 11:41
Ca va fii un Presedinte onest cu frica de D-Zeu,fata de un Ortodox corupt.Dreptul la respetare de crez,credinta,va felicit D-nul Johanis,era
mare nevoie de dumneavoastra sa se termine cu discriminariile rasiste si nefondate Bíblic si Jurídic.
mare nevoie de dumneavoastra sa se termine cu discriminariile rasiste si nefondate Bíblic si Jurídic.
Musafir#40 Nov 19, 2014, 11:49
Recomand bisericii ortodoxe si a celor care cer botezarea noului presedinte in biserica ortodoxa sa citeasca Biblia.
Musafir#41 Nov 19, 2014, 11:56
Daca traim intr-o tara democratica ar trebui respectata religia proprie.
Musafir#42 Nov 19, 2014, 12:31
Fiecare om are dreptul la credinta proprie. In plus toata lumea a putut vedea cum Biserica Ortodoxa s-a implicat direct in campania electorala incercand sa manipuleze opinia publica tocmai impotriva domnului Iohannis iar acum ii cereti sa treaca la ortodoxie? Cum puteti sa cereti asa ceva? Haideti sa ne apucam de lucruri serioase oameni buni. N-avem timp de asa ceva. Religia dezbina, credinta uneste. Nu religia mantuieste si numai unul: Isus Hristos!
Alexandra Giula#43 Nov 19, 2014, 12:52
Re: Sunteti nebuni
#25: GandesteLiber - Sunteti nebuni
Cred ca ai comentat unde nu trebuie. Petitia asta este facuta tocmai ca un raspuns dat celor care au senzatia ca pot da directive oricui cu privire la apartenenta religioasa si la credinta personala. :)
Musafir#44 Nov 19, 2014, 13:29
Doresc sa ramana asa cum l-am votat.
Musafir#45 Nov 19, 2014, 13:35
Fiecare persoana este libera sa decida a carei confesiuni biserica sau cult sa apartina. Insusi Dumnezeu ne-a dat aceasta libertate de a alege.
Alexandra Giula#46 Nov 19, 2014, 13:47
Re: mai exista o petitie exact la fel
#37: - mai exista o petitie exact la fel
Foarte tare!
I-am scris autoarei. Multumesc.
Musafir#47 Nov 19, 2014, 13:53
Ar fi bine sa se converteasca si biserica ortodoxa la ce a spu Luter" Solo scriptura"
Musafir#48 Nov 19, 2014, 14:26
Doresc respectarea Dreptului Președintelui la credința proprie !
Musafir#49 Nov 19, 2014, 14:36
Niciodata nu s/a cerut unui presedinte sa se converteasca la un alt cult, in momentul in care a ajuns presedinte, l-am acceptat cu credinta pe care o are. Asa ca fiecare este liber sa-si continue viata si cariera cu credinta din inima.
Musafir#50 Nov 19, 2014, 14:43
Scriptural vorbind, creştinii sunt chemaţi să se roage pentru cei aflaţi "în stăpânire", indiferent de apartenenţa religioasă:
| This discussion has been closed. |
Eu sunt ortodox, dar tare mi-e jena...