Rares Bogdan esti o RUSINE pentru Ardeal si ardeleni!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Rares Bogdan esti o RUSINE pentru Ardeal si ardeleni!


Musafir

#26

2014-11-07 09:58

E O RUSINE PENTRU NOI ARDELENI,VORBESTE IN NUMELE ARDEALULUI,DACA IL VREA PE KLAUS.SA IA EL ACASA SA NU L MAI LAUDE LA TV UNDE LUCREAZA.


Musafir

#27

2014-11-07 11:29

Rusine, Klaus Iohannis!
Asa dovedesti ca iubesti tara al carei presedinte vrei sa
devii?
Restul, chiar sunt minore, asta spune tot!

Musafir

#28

2014-11-07 12:48

SI ARDEALUL ESTE ROMANIA TARA NOASTRA A ROMANILOR ,NOI SUNTEM SI AICI IN ARDEAL PE VECI STAPANI NOI ROMANII DACA MERGGETI CU NOI MAI DEPARTE VA RUGAM FARA ACEST NAZIST MAGHIAR ,MA REFER LA MAGHIARI SI NEMTII DIN ROMANIA SI BINE INTELES SI CELELALTE NATIONALITATI si tradatori de tara romani ;decamdata va rugam

Musafir

#29

2014-11-07 14:18

Napircile minoritare shi slugile lor prea plecate - cozi de topor impotriva poporului roman au prins curaj de cind au vszut prietenia intr-e tradatorul neamului - chiaburul de Nana shi victor organ . Cine l-a decorat cu ,,Steaua Romaniei" pe acest popa criminal ?

Musafir

#30

2014-11-07 15:00

Există o singură modalitate prin care oamenii se pot înţelege unii cu alţii: dialogul. Schimbul de opinii, confruntarea ideilor politice, culturale sau filozofice stau la baza înţelegerii reale, profunde şi durabile. Cum să te pui de acord cu ceilalţi dacă nu îi asculţi şi nu le respecţi alegerile?

Este, fireşte, mult mai simplu să manipulezi şi nu există un loc mai propice pentru manipulare decât spaţiul virtual. Acolo, vânzătorii de vise îi influenţează pe cei slabi sau indecişi în modul de a gândi şi de a acţiona şi o fac prin mijloace disimulate şi lipsite de onestitate. Îi pun să acţioneze în timp ce ei, manipulatorii stau liniştiţi, la cald, confortabil aşezaţi în faţa computerului, trimiţând ordine de grupare, regrupare, protest şi tapaj public. Pentru manipulatorii din spaţiul virtual, ieşirea în stradă a subiecţilor manipulaţi fără scop ţine loc de ideologie.

 

Ne confruntăm, în ultimele zile, cu nenumărate atacuri manipulatorii, orchestrate pe reţelele de socializare. Ceea ce mi se pare dramatic este numărul mare de oameni tineri care cad în plasa păpuşarilor materialişti.


Musafir

#31

2014-11-07 15:21

NU ESTE O RUŞINE PENTRU ARDEAL, ESTE UN MARE MIZERABIL AL ROMANIEI, O SLUGA A ASA ZISULUI presedinte basescu.
musafir

#32

2014-11-07 16:14

ROMANIA ARE CAPITALA LA BUCURESTI .ACOLO SA FIE INTINLIREA IOHANIS – PONTA. ACOLO ESTE SI TELEVIZIUNILE SI TOATA TARA SE UITA LA TV ACOLO .DACA IOHANIS IESE PRESEDINTE CONDUCE ROMANIA DIN FACULTATE DE LA TIMISOARA -CLUJ !!!!? POATE SE MUTA LA BUDAPESTA CIND IESE PRESEDINTE SI VA CONDUCE ROMANIA DE ACOLO ,SI UITE ASA TOKES MAI PRIMESTE O MEDALIE !? VREA INTINLIREA LA TIMISOARA SA FACA O ASA ZISA O NOUA REVOLUTIE CA SI TOKES . BLAGA ESTE PRIETEN CU RECTORUL DE LA TIMISOARA SI CONSATENI DE AIA VOR LA TIMISOARA REZOLVA PROBLEMA SA IASA CU SCANDAL CU STUDENTI . MAI MOR CITIVA FRAIERI CA IN 1989 SI BASESCU HAHAIDND SE DECLARA PRESEDINTELE ALES PE VECI PURURI SI AMIN . ASA CA DRAGI ROMANI NU MAI PUNETI BOTUL SI INDREPTATI COLOANA VERTEBRALA NU MAI STATI APLECATI SA VO TRAGA PE LA SPATE TOTI …..

CINE ESTE IOHANIS SA DEA ATITA DIN COADA SI SA FACA ATITEA FITE CA O FATA MARE ORI VREA ORI LASANE … FRATE SI DUTE IN SIBIU SI STAI ACOLO NU TE-A RUGAT NIMENI SA FII PRESEDINTELE ROMANIEI NE DESCURCAM SI FARA ….

SUNTETI URMASII LUI STEFAN CEL MARE -MIHAI VITEAZU-AVRAM IANCU ASA CA VOTATI CORECT SI FARA SA VA LASATI MANIPULATI SI DEZBINATI . TRAIASCA ROMANIA -DESTEAPTATE ROMANE

Magda

#33

2014-11-07 16:33

Daca ne lasam manipulati de Iohannis-Basescu -Reloaded chiar suntem un popor de prosti. Am gresit,de fapt cei mai multi  din votantii lui Iohanniss unt manipulati de sleahta basisto-fascistoida Blaga,Videanu,Macovei etc.la care se alatura istericul de Rares Bogdan.Doamne fereste sa presedinte iasa un strain de neam ,de credinta ortodoxa si de limba romana!


Musafir

#34

2014-11-07 18:36

Rares Bogdan esti un tradator de neam,slugoiul criminalilor romanilor din ardeal.Esti coleg cu tradatorii lui Gh. Doja,Horia, Closca si Crisan si Avram Iancu.

Musafir

#35

2014-11-07 19:20

Se alatura lui Robert Turcescu si probabil e si el un agent acoperit pe care-l foloseste Basescu. Asemenea oameni nu au ce cauta in masmedia.

Musafir

#36

2014-11-07 20:03

In aceasta saptâmînă m-am convins de roboțelul Rareș, care-l glorifică pe Johanis mai rău ca pe timpuri nu demult apuse. Osanale e un cuvânt blând! Datorită lui am scos Realitat din gila de seară, pentru că nu vreau să ,,particip la Jocuri de putere,,. Aș fi și eu curios care e audiența emisiunii lui, că nu vreau să-i mai pomenesc numele!
Marius , Iasi

#37

2014-11-08 01:47

E o mare conspiratie nationala intre Iohannis si Base, au semnat un pact de coabitare acum 2 ani ,noaptea pe ascuns impreuna cu udmr.Base se stie ,prim ministru,udmr rupe Ardealul si fuge cu el in Ungaria, Iohannis ciordeste copiii din orfelinate si face trafic de organe in continuare,sute de biserici retrocedate si cel mai nasol ,isi mai ia 2 case,asa de al dracu sa aiba 8 ,Ponta avand doar 7...bine 6, cea din Cornu nu se pune,cadou de doctorat de la domnu profesor.Mare pacat de acest tanar procuror si doctorand,tanar de toata isprava, ,,o galaxie romana-n devenire,,.Propaganda basista l a infrant impreuna cu serviciile.Asta e pana mea ,parerea mea este ca l a facut Iohannis, neamtul asta separatist si plin de ura,vanzator de copii, a iesit la tv toata ziua si l a  porcait pe dl Ponta...auzi la el, somaj 4 la suta in Sibiu,ne ia peste picior cu cifrele lui mincinoase.Marea greseala a dlui Ponta este ca a guvernat si a tot reparat ce a fost stricat,i a dat afara pe aia de la fmi cand au venit in vizita, deoarece noi avem bani la buget,a strans foarte bine dl Ponta cureaua,a redus taxele fiscale,a marit pensiile si alocatiile,la scoala toti kinderii au primit laptopuri si tablete moca,eram demodati cu manualele alea,avem o mai mare putere de cumparare...aa apropos ma duc sa mi trag un pet de bere si un pate din carrefour, sa vad poate prind ceva la oferta,bag si o punga de seminte temelie si sa vad ce se intampla totusi la ramaru tv sau antena ca le zice bine dl gadea.Am tot timpul sa vad daca se reface usl ul in puscarie ca servici nu am,nu ca nu as gasi ,dar merg duminica la vot ..mai un 50 de lei mai o treaba,poate o pun si de o excursie, sper sa ma trezesc de dimineata.Pastrati Romania unita si sa fiti iubiti!

 


Musafir

#38

2014-11-08 08:00

Un "smecher" gen Basescu , o nulitate. Poate vom scapa de aceste lichele basiste, din toate zonele politico economica a tarii.


Musafir

#39

2014-11-08 08:29

Tradatorii de Tara trebuie sa plateasca pt tradare,avem nevoie de legi aspre pentru a stopa interesele de grup ale minoritatilor ,drepturile trebuie sa fie egale pt toti cetatenii din aceasta Tara.

Musafir

#40

2014-11-08 11:42

Rares Bogdan ca si prietenul ,marele analist politi Cosmin Gusa(artizanul distrugerii uzinei din Campia Turzii),sunt intradevar o rusine ,pe langa altii multi,pentru Ardeal.

Musafir

#41

2014-11-08 12:34

pana mai ieri era contra basescului iar acum il pupa in dos, rusine! este o marioneta ,sa nu mai spunem si de seful sau gusa care intra in direct e ,,consultant politic ,, :))) nu e sefu,ce penibili sunt ..sa il suni pe sefu si el sa fie consultant politic,d-le raresh cati bani ati incasat de la firmele din cluj?

Musafir

#42

2014-11-08 13:54

cu asemenea persoane i-mi este rusine











niste persoane lipsite de caracter, rusine lor!.




maria

#43

2014-11-09 08:35

Nu sunt deacord cu ideile lui Rares Bogdan este un instigator la ura si dezbinare !!Pacat ca s-a lasat cumparat de propaganda basistilor si nu vede realitatea nu este echidistant , rusineeeeeeeeee !!

o romanca autentica

#44 rares bogdan esti o rusine pt .Ardeal si ardeleni

2014-11-09 12:37

cine nutreste sentimente antiromanesti , trebuie sa se scufunde in MAREA RUSINII !!!  acest ardelean parat , sustine un iohannis , sperand sa beneficieze de niste favoruri financiare . un gurist , fripturist ,asemeni acoperitului .


Musafir

#45

2014-11-09 17:35

Rares Bogdan este un papagal basist,o cocota masculina,dar sa nu uitam ca a fost propunerea lui Crin Antonescu la presedintia TVR.Nu stiu pe ce criterii l-a ales,poate pentru aceleasi motive pt care a "vandut"PNL lui basescu.


Musafir

#46

2014-11-09 19:37

Rares Bogdan este agent de influenta al Ungariei , aflat in reteaua ofiterului Laszlo Tokes. Cine se aseamana se aduna !!!

Musafir

#47

2014-11-09 20:42

Sa le fie rusine pentru ceea ce spun si instiga populatia ROMANIEI,prin exprimari nejustificate gen basescu.Ma refer la rares bogdan si cei de la realitatea.Nu mai vorbesc de iohannis, care habar nu are in ce tara traieste.


Musafir

#48

2014-11-09 20:55

La domnul Rares Bogdan in casa canta gaina care este UNGUREASCA . Bag seama ca domnul Rares Bogdan , NU este cocos ( l-a confiscat Elena Udrea ) si este CLAPON.

Musafir

#49

2014-12-03 20:20

Prea multe RUSINI are Ardealul; e clar ca e mai mult decit ceva accidental. RUSINILE astea ale Ardealului care au venit la Bucuresti se comporta ca-n Ardeal, iar ardelenii ramasi in Ardeal reproseaza BUCURESTENIOR ticalosiile savirsite la Bucuresti de catre ardelenii cu caractere infecte. Pai vi se pare corect ?


Musafir

#50

2014-12-03 20:43

Acest personaj ,in opinia mea, e o specie de bacterie,care incearca sa infecteze societatea, cu mizeriile pe care le emite.
Ma simt insultata,ca existi...si ca esti roman!!!