Rares Bogdan esti o RUSINE pentru Ardeal si ardeleni!

Rareș Bogdan esti contraexemplul perfect la orice român care își iubește țara! Mândria locală fluturată de tine, un pseudo-jurnalist machiat strident de la Realitatea TV, nu este altceva decât o mizerie care ascunde un car de complexe provinciale. Îl susţii pe Klaus Werner Johannis. Este dreptul tău de cetăţean.

Dar NU uita că şi Laszlo Tokes îl susţine pe acelaşi Iohannis! Da, acel Tokes care declara că 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este "o zi de DOLIU pentru Ungaria"! Da, acelaşi Iohannis care de 14 ani, de când ocupă funcţia de primar al Sibiului, a participat O SINGURĂ DATĂ la festivităţile de 1 Decembrie organizate în Sibiu de Armata Română (vezi DOVADA în FOTO ataşată mai JOS).


Mai mult decât atât, domnule Rareș Bogdan, îţi permiţi aproape în fiecare seară, pe un post de televiziune național, să arunci cu noroi în tot ceea ce reprezintă România, urcând pe un piedestal cinstea de ardelean, superioritatea imperială a Transilvaniei în fața lenei specifice moldovenilor, sau încăpățânării oltenești. Regăţenii nu sunt "demni" de a fi numiţi români, spui dumneata.

„Jurnalistul” incită la segregare şi ură între români pe un post TV care are acoperire naţională. Pentru dumneavoastră, domnule Bogdan, Transilvania nu este România, este altă lume pe care noi, cei care am avut nenorocul să ne naștem în Sud, în Moldova sau, ferească Dumnezeu, în Dobrogea nu avem cum să o înțelegem, este o lume specială a ta și a extremiștilor ca László Tőkés sau Szilagyi Zsolt.

Rareș Bogdan, eşti sluga intereselor cuplului Tőkés - Silaghy Zsolt, via FIDESZ. Susținătorii cei mai aprigi ai lui Klaus Iohannis sunt înveliți și protejați de tine în emisiunile pe care le prestezi. Să nu ne mire dacă vei face emisiuni despre supremaţia teoriei lui Roesler sau despre incorectitudinea Tratatului de la Trianon.

Nu credem că politica editorială a Realității TV (un post de știri cu tradiție în România) cuprinde propagarea elementelor antinaționale, antidemocratice, anticonstituționale și secesioniste pe care cu mândrie le poartă în suflet László Tőkés și alți extremiști îmbrățișați de Rareș Bogdan, celălalt susţinător vocal al candidatului Klaus Werner Johannis.

Credem în libertatea de exprimare şi atât timp cât Rareş Bogdan beneficiază de libertatea necesară de a se exprima public împotriva unităţii naţionale a României, asociindu-se cu secesionişti în jurul unui candidat dubios la preşedinţie, Klaus Iohannis, şi noi avem dreptul să-i spunem lui Rareş Bogdan să dispară din viaţa românilor, dar o facem mai elegant, căutându-i un noi loc de muncă, la care să se priceapă şi care să-l facă fericit.

Semnând această petiţie te angajezi să-i găseşti un alt loc de muncă lui Rareş Bogdan, departe de orice mijloc de comunicare publică.
Locuri de muncă la care ne-am gândit:
  • Căcănar (vidanjor): pentru cei care nu ştiu, cel care se ocupă de golirea haznalelor sau a toaletelor publice – lesne de înțeles de ce ar fi potrivit.
  • Ucenic la o croitorie de lux - poate aşa mai învaţă cum să se îmbrace
  • Majordom – pentru că nu trebuie să-şi schimbe garderoba.
  • Paharnicul lui Traian Băsescu - trebuie să toarne cineva şi după ce pleacă de la Cotroceni.
  • Clovn – o meserie care are nevoie de Rareş Bogdan.
  • Bişniţar de batistuțe – cu condiţia să-şi plătească impozitul pe venit.
  • Agent imobiliar în Sibiu – Iohannis are nevoie de o sursă de venit după ce pierde primăria Sibiului

 


Gabriela Costa    Contactați autorul petiției