Fizes Caras-Severin (un drum mai bun)
Am inteles ca se v-a face dar... doar in interiorul satului, daca aflu ceva concret va tin la curent !
Re:
Drumul din sat apartine de primaria Berzovia iar drumul dintre Berzovia si Fizes apartine de Consiliul Judetean Caras-Severin. Consiliul judetean (cu Frunzaverde in frunte) nu asfalteaza un drum ca al nostru pentru ca de aici se pot obtine bani destul de frumosi pt lucrarile de "ïntretinere" care sunt facute in bataie de joc si pe bani putini. Restul sunt bagati in buzunar. Cam asta e ideea. Am facut poze drumului si i le-am trimis prefectului pe mail-ul personal si pe facebook. Ca si rezultat mi-a fost restrictionat accesul iar mail-ul meu a ajuns in pam Spam......
este un drum de toata jena
| This discussion has been closed. |
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie