Parcuri Europene

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Parcuri Europene


Musafir

#1

2014-07-02 08:39

Va rog sa realizati o petitie similara si pentru Statiunea Lacu Sarat , care se afla intr-o stare jalnica . de asemenea va rog sa va ganditi la o lege locala privin curatenia in oras . Si ma gandesc aici la anumite amenzi stabilite de CLM privind sanctionarea cetatenilor care scuipa pe strada , sparg seminte sau isi lasa cainii sa-si faca necesitatile in mijlocul trotuarului...
Gina Nicolau

#2 parcuri europene

2014-07-03 06:38

aparate de fitness sau cateva leagane se pot monta si in restul orasului... in spatele fastfood-ului din bariera este un spatiu mare, nefolosit, unde cresc nestingherite buruieni de un metru... sunt sigura ca putem repera si alte spatii in oras, care sa poata fi folosite astfel... eu voi sustine cauza!

Musafir

#3

2014-07-03 13:47

accesul masinilor nu trebuie permis nici macar pana la stadion. " bravii " si " exceptionalii " nostri fotbalisti sa faca bine si sa mearga pe jos si, doar autocarele echipelor care joaca acolo, sa aiba acces pana la stadion.

Musafir

#4

2014-07-06 16:28

Sa se interzica accesul total al autoturismelor in Parcul Monument.Autoturismele polueaza aerul,polueaza fonic, deranjand cetatenii.