FMF/AMF Chișinău- dorim organizarea campionatului regulat Municipal la copii și juniori

Mun.Chişinău are la moment aproximativ 40 de cluburi/academii de fotbal care sunt preocupați de fotbalul juvenil (copii de la 5 la 15+ ani).

Cu toate acestea,în municipiul Chişinău nu există un Campionat Municipal regulat în care sa se ofere posibilitatea tuturor cluburilor să de dueleze Sportiv,Competițional. 

Există foarte multe cluburi care nu își permit să se înscrie în Campionatul Republicii Moldova din diferite motive,administrative,financiare,probleme de infrastructură s.a.

Prin prezenta petiție, venim în atenția FMF și Asociația Municipală de fotbal mun.Chişinău și cerem de urgență luarea de masuri în aceasta situație și pornirea unei campanii de comunicare cu cluburi din mun.Chişinău astfel sa se pună bazele formării unui Campionat Municipal Chișinău la fotbal pentru copii și juniori vârstele 7-12/13 ani.

Prin acordul dintre FMF și Primăria Chișinău sau construit și se construiesc terenuri din banii publici,la care corect ar fi sa aibă acces toti copiii municipiului,ele pot fi puse în folosință in zilele libere pentru meciuri echipelor ce nu au propriul teren standard de fotbal(conform categoriilor)pentru meciurile gazda,în cazul meciurilor 7v7,8v8.

Prin urmare,pentru a fi auziți și luați în seamă, îndemnăm toate cluburile ce își au activitatea în or.Chișinău și suburbii să ne susțină prin semnarea prezentei petiții online, după care vom iniția un demers comun contrasemnat de mai multe cluburi interesate prin care sa cerem organizarea campionatului regulat Municipal Chișinău. 

Inițiatorul ideii este Vasile Țepordei, președinte al A.O Clubul Sportiv de Fotbal Academia Gloria 


Țepordei Vasile    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Țepordei Vasile va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...