Fluidizare și siguranță trafic, facilitare acces în zona Duvenbeck / Schaeffler (ruta Brașov-Cristian)

Pentru a fluidiza traficul, eficientiza accesul și crește nivelul de siguranță al participanților în trafic solicităm următoarele modificări și îmbunătăți în infrastructura rutieră pe ruta Brașov-Cristian, respectiv DN73, str. Cucului, precum și tronsonul dintre strada Cucului și Carierei (conf. imaginii atașate):

1. Introducere sens giratoriu pe DN73 în dreptul intrării Duvenbeck si str. Cucului
  2. Asfaltare str. Cucului
  3. Asfaltare tronson de legătură între str. paralelă cu DN73 care trece prin spatele Schaeffler Romania și: (a) stație trolebuz Bartolomeu și (b) str. Carierei

Beneficii:

• Fluidizare trafic pe DN73
  • Creștere siguranță în trafic într-o zonă cu risc crescut de accidente
  • Optimizare acces spre Schaeffler și Duvenbeck (cu aproximativ 6.000 angajați, cumulat)
  • Eliminare blocaje cu trafic greu (tiruri spre Duvenbeck și Schaeffler, aproximativ 140 camioane pe zi, cumulat)Petitie_trafic_DN73_20211.jpg

Schaeffler Romania    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Schaeffler Romania să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.