Fără întreruperea energiei electrice în Vidra și Berceni

Către e-Distributie Muntenia,

NOI, locuitori ai comunelor Berceni și Vidra, RECLAMĂM întreruperi frecvente a distribuției de energie electrică!

Suplimentar, consumatorii au fost afectați de zeci de întreruperi de mică durată (de 5 – 10 secunde). De exemplu, în dimineața zilei de 28 august au fost cca 7 întreruperi succesive – probabil avarii sau manevre de rețea.

Suplimentar, au continuat și întreruperile de 1-2 secunde la care e-Distribuție Muntenia ne-a răspuns anterior că se datorează declanșării protecțiilor la atingerea liniei electrice de păsări.

Așadar - avem extrem de multe întreruperi și de tot felul (foarte scurte, scurte, dar și de lungă durată). La fiecare întrerupere au fost afectați peste 15.000 de locuitori din comunele Vidra (satele Sintești, Crețești, Vidra) și din zona de sud a comunei Berceni întrucât s-a întrerupt alimentarea din LEA MT Crețești

NOI subsemnații, vă solicităm intervenția rapidă pentru identificarea și eliminarea cauzelor care generează întreruperi frecvente ale LEA MT Crețești!

Vă rugăm să dispuneți o analiză amănunțită a LEA MT Crețești și să luați toate măsurile tehnice necesare pentru evita alte întreruperi ale energiei electrice pentru consumatorii din comunele Berceni și Vidra.

Dorim să putem beneficia de un serviciu de distribuție CONFORM cu Standardul de Performantă

Multumim!

Asociatia GAL Berceni    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia GAL Berceni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.