Fara caini maidanezi in cartierul Arhitectilor!

Au fost depuse in ultimii ani cateva sesizari individuale cu privire la problema cainilor fara stapan la primaria Cisnadie, fara niciun rezultat.

Aproape pe fiecare strada din cartierul Arhitectilor sunt caini mai mult sau mai putin agresivi, care ataca fara sa fie provocati, in haita sau individual, persoanele care circula pe jos, biciclistii si uneori si masinile.

Pentru locuitorii cartierului acesti caini fara stapan constituie un real pericol, atat pentru ei si pentru persoanele care ii viziteaza, cat mai ales pentru copiii lor, care nu pot circula pe strada pe jos sau cu mijloace de transport nemotorizate fara a fi atacati.
O alta ingrijorare a cetatenilor o constituie faptul ca acesti caini pot fi purtatori de boli si pot periclita sanatatea locuitorilor si a animalelor lor domestice
prin raspandirea acelor boli.

Noi, semnatarii care locuiesc in cartier,  solicitam autoritatilor locale sa puna in aplicare legea, conform art. 7 alin (1) din OG nr. 55/2002 republicata in 2014:

"Consiliile locale ale unitatilor administrativ-teritoriale sunt considerate
proprietari ai cainilor fara stapan si ai cainilor care circula liberi, fara insotitor, in
locuri publice, care nu au fost revendicati ori adoptati in conditiile prevederilor
legale si au obligatia de a captura si escorta acesti caini, prin intermediul personalului calificat.”

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anca Tătaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...