Familia traditionala este o virtute ce trebuie respectata

Citind ceea ce s-a intamplat in SUA in ultimele saptamani  am decis sa scriu acesata petitie si o adresez tuturor oamenilor cu principi sanatoase care sustin cu fermitate casatoria intre un barbat si o femeie principiu fundamental in societatea Romaneasca , rog toti oamenii care isi doresc ca in Romania sa existe o lege care le interzice homosexualilor sa se casatoreasca si sa practice casatoria pe teritoriul Romanie.Adreses acesta petitie Parlamentului Romaniei si Presedintelei Romaniei care au puterea sa creeze si sa adopte o astfel de lege pentru a ne apara cultura si traditia de cei care vor sa  o distruga, chem de asemenet toata populatia tari ce inca crede ca familia este formata dintre un barbat si o femeie si rog ca cat mai multa lume sa sustina aceasta petitie pentru a nu fii si noi tinta homosexualitatii cum au cazut alte state din lumea intreaga de aceea  cer sprijinul tuturor cultelor din Romania pentru a sustine aceasta petitie .

am increderea ca impreuna vom salva  FAMILIA TRADITIONALA SI ROMANIA.

Prin semnare, autorizez pe Buzea Emanuel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.