Extinderea liniilor de transport metropolitan RATBV si la Sacele

Din 23 decembrie, transportul metropolitan s-ar putea extinde la Râșnov, Codlea, Prejmer și Feldioara, a declarat președintele Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David, în condițiile în care consiliile locale din localitățile amintite vor adopta hotărârile necesare până pe data de 19 decembrie. De altfel, și alte localități ar fi putut să fie deservite de RATBV începând din acest an, dar compania de transport suferă din cauza lipsei șoferilor.
Localitățiel care și-au manifestat dorința de a fi deservite de transportatorul metropolitan RATBV sunt Codlea, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Zărnești, Bod, Budila, Cristian, Crizbav, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Sânpetru, Tărlungeni și Vulcan. Până acum, RATBV asigură transportul în Cristina, Ghimbav, Sânpetru și Bod.

Vrem si la Săcele transport metropolitan.

#saceleestebrasov

RAT-Brasov.jpgautobuz-sacele-poenelor.jpg

Prin semnare, autorizez pe Dragos Mihai să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.