Extinderea liniei de autobuz 470 până la Terminalul Intermodal Străulești

Către: Primăria Chitila, Primăria Mogoșoaia și Ecotrans STCM

Având în vedere necesitatea de a îmbunătăți infrastructura de transport public și de a facilita accesul rapid și eficient la rețeaua de metrou, vă rugăm să analizați posibilitatea extinderii liniei de autobuz 470 până la Terminalul Intermodal Străulești.

Motivele acestei solicitări sunt următoarele:

Acces facil la rețeaua de metrou:

Extinderea liniei 470 până la Terminalul Intermodal Străulești ar asigura legătura directă a locuitorilor din Chitila și Mogoșoaia cu rețeaua de metrou, oferind astfel o alternativă rapidă și comodă de transport spre București.

Reducerea timpului de călătorie:

Prin extinderea traseului, cetățenii ar putea economisi timp prețios, evitând schimbările multiple de mijloace de transport și reducând timpul total de deplasare.

Decongestionarea traficului:

O conexiune mai bună cu metroul ar încuraja utilizarea transportului public în detrimentul autoturismelor personale, contribuind astfel la reducerea traficului și a poluării în zonă.

Îmbunătățirea calității vieții:

Facilitarea accesului la un sistem de transport public bine conectat ar avea un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor, oferindu-le mai mult timp liber și reducând stresul asociat cu deplasările zilnice.

Prin urmare, vă rugăm respectuos să luați în considerare această solicitare și să inițiați demersurile necesare pentru extinderea liniei de autobuz 470 până la Terminalul Intermodal Străulești. Suntem convinși că această măsură va aduce multiple beneficii comunității noastre și va contribui la o dezvoltarea durabilă a localităților Chitila și Mogoșoaia.

În speranța unui răspuns favorabil și a unei colaborări fructuoase,vă mulțumim anticipat.

Cu deosebită considerație,

Catalin Margescu    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Catalin Margescu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Catalin Margescu să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: