Existența unui psiholog în școli!

Este imperios necesar să existe un psiholog /consilier școlar în fiecare unitate școlară! Indiferent că vorbim de elevii unei școli mici de la țară sau ai unei școli mari de oraș, pretutindeni este nevoie de oameni special educați pentru a-i ajuta să-și depășească traumele sau frământările. Noi, părinții și cadrele didactice, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru ca omuleții pe care îi avem sub tutelă să devină adulți echilibrați și să nu cadă pradă drogurilor și depresiei! Din păcate mulți copii suferă de depresie și noi nu știm cum să îi ajutăm. Mulți dintre copiii noștri ajung să facă gesturi teribile dar nici macar așa nu s-au luat măsuri! România în 2022 nu are bani pentru a acorda suport emoțional copiilor ei! Haideți să ne unim! Poate dacă suntem mulți cei care cerem vom fi luați în seamă! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Geanina Belu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...