EXCLUDEREA DE LA TRANSPORT A COMPANIEI PRIVATE TRANSFEROVIAR CALATORI

Le-am  trimis 30 de sesizari cu privire la automotoarele defecte,rupte,gaurite efectiv ca mai este putin si mergi ca fred si burny cu picioarele pe calea ferata.

Le-am sesizat galagia din trenuri,muzica la bord este la ordinea zilei.Aer conditionat vara lipsa,toalete murdare,se permite fumatul in holul vagonului de iesire .,petarde bagate in cosul de gunoi de la cap motor cabina 2 si multe alte sesizari si nimeni nu raspunde la sesizari ..Asa ca doresc semnaturi sa scot aceasta companie din circulatie de pe teritoriul romaniei sau cel putin pe ruta -Ploiesti-•Slanic si retur si aducerea unui alt operator privat care nu dezamageste calatorii precum sarlele de la Transferoviar


ALINA VALCEANU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ALINA VALCEANU să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...