Examene ONLINE 2022

         Aceasta petiție este dedicată celor care doresc ca sesiunea de examene din vara aceasta sa se desfășoare online, fie profesori sau elevi. 

         Decizia Ministerului de a iesi din starea de alerta, și implicit de a reveni la cursurile și examenele fizice i-a luat pe nepregatite pe mulți studenți. Din diverse motive, aceștia nu vor putea sa se prezinte la examene.

          Exista studenți care locuiesc in afara orașului Bucuresti, care nu își permit aceste costuri acum pentru a veni sa susțină examenele. De asemenea, exista studenți care și-au luat anumite angajamente in afara țării și nu vor reveni in timp util pentru a susține examenele.

          Rugam suport și înțelegere din partea conducerii Facultății Hyperion Bucuresti pentru a reuși sa ne adaptam.

           Dorim ca examnele din semestrul al doilea al Anului Universitar 2021-2022 sa se desfasoare online. 

 


FACULTATEA HYPERION BUCURESTI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez FACULTATEA HYPERION BUCURESTI să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...