Escrocul internetului care face ravagii pe site-urile de socializare rupe tăcerea

Truta Marius Adrian este un liver din Craiova care face zii de zi live-uri pe site-urile de socializare în care cere donații de la oamenii miloși pentru medicamente și tratamente, el susține ca el este bolnav de CIROZĂ HEPATICĂ și infectat cu virusul HIV,. Multe persoane susțin că acest individ în loc sa își cumpere medicamente, își cumpără țigări la '' 40 de lei '', băuturi, droguri,  laptop de ultima generație etc. În legătură cu acest conflict mulți oameni și-au dat seama ce fel de om poate sa fie, după ce o femeie l-a sunat într-un live pe acest individ și a vorbit civilizat după care acest escroc a început sa înjure de morți, copii, familie etc(dovada video este publicata într-un grup de pe platforma Facebook).Femeia care a fost denigrată și înjurată în tot felul spune în felul următor:  Cu această familie Truță m-am înțăles bine o perioadă, am crezut de la bun început că erau oameni de treabă, dar nu am crezut ca o să ajung sa îmi fie înjurați morți, familia și fetiță mea pe nedrept, susține femeia, și mai mulți oameni se plâng că sunt înjurați tot de familie, morți și copii, doar printr-un simplu fapt că lui i se spune adevărul pe live-uri

FB_IMG_1593448725817.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Alex Bîclea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.