Eminescu la S3 Bac 2022

Sunt sigur ca ori ministrul învățământului, ori anumite persoane din cadrul ministerului, vad tot ce scriem noi aici. Dacă citește cineva care ar putea sa aibe un cuvânt sau o decizie în legătură cu ce se da la bac, i-as ruga sa citească pana la capat. In România, datorita pandemiei, mulți elevi nu au reușit sa parcurgă toată materia pentru bac datorita circumstanțelor anului trecut și inclusiv anului acesta, mulți elevi nu au avut posibilitatea sa facă ore online, mulți elevi nu au avut posibilitatea sa plătească ore în plus suplimentare de pregătire pentru bac, dar totuși sunt sigur ca interesul de a promova "examenul maturității" este prezent la toți elevii. Sunt conștient ca cel mai probabil subiectul pentru bac este deja bătut în cuie, dar va rog, în numele tuturor elevilor care vor susține bacalaureatul anul acesta, luni dimineață, sa fie un subiect accesibil tuturor precum multi isi doresc Eminescu. Nu toată lumea are același posibilități la educație și trebuie sa tratam egal pe toată lumea și sa ținem cont de cei care își doresc ceva de la viitorul lor!image_2022-06-19_163013295.png

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez miron#7523 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )