Dublu sens pe str. Gentianei

Cosideram gresita decizia de a modifica sensul de circulatie auto sub forma actuala, dinspre str. Amforei spre str. Orhideelor, acesata nu este bazata pe nici un studiu si nu poate fi justificata.

Unele dintre motive sunt:

- singura modalitate de a iesi spre București, zona catre care se genereaza principalul trafic sin special la orele de varf, se poate face doar prin str. Orhideelor catre str. Apeductului, intersectie periculoasa din cauza traficului foarte intens, de cele mai multe ori accesul pe str. Apeductuluise face numai in urma fortarii fara cedarea corecta a proprietatii sau cu acceptul explicit al soferilor care circula prioritar;

- dupa finalizarea complexului scolar de pe str. Gentianei, traficul generat pe str. Apeductului  si str. Gentianei, ambele cu acelasi sens, nu prezinta alternativa de intoarcere catre Bucuresti;

- de cand s-a pus acest sens unic se circula cu viteze mult peste limita legala, acest lucru putand duce la o tragedie mai ales ca sunt intrarile si iesirile din noile parcuri;

- atat str. Apeductului cat si str. Gentianei au acelasi sens, fiind paralele si direct invecinate, limitand foarte mult posibilitatile de acces catre parcurile din zona.

Asociatia de Proprietari Orhideea 2    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Asociatia de Proprietari Orhideea 2 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.