Dreptul la sănătate prin accesul la sport şi recreere

  • De peste un an de zile trăim restricţii care influenţează negativ direct sau indirect starea de sănătate fizică şi psihică a cetăţeanului.
  • Aceste restricţii sunt în majoritatea cazurilor cel puţin aberante şi lipsite de impact epidemiologic.
  • Accesul in spaţiile publice verzi şi în sălile de sport s-au dovedit a fi inofensive din perspectiva răspândirii Covid-19, mai ales prin implementarea şi respectarea măsurilor de igienă.
  • De peste un an de zile vedem că accentul nu s-a pus pe prevenire prin imbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei ci doar prin limitare, tracasare, pedepsire, consensul politic fiind că cetăţenii ar fi departe de a fi fiinţe responsabile sau conştiente, dar totuşi necesare pentru a susţine procesul electoral.
  • Cerem guvernului şi decidenţilor ridicarea limitărilor de circulaţie şi ale accesului în parcuri şi în sălile de sport!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ioan Măjeri să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...