Dreptul la sănătate prin accesul la sport şi recreere

• De peste un an de zile trăim restricţii care influenţează negativ direct sau indirect starea de sănătate fizică şi psihică a cetăţeanului.
  • Aceste restricţii sunt în majoritatea cazurilor cel puţin aberante şi lipsite de impact epidemiologic.
  • Accesul in spaţiile publice verzi şi în sălile de sport s-au dovedit a fi inofensive din perspectiva răspândirii Covid-19, mai ales prin implementarea şi respectarea măsurilor de igienă.
  • De peste un an de zile vedem că accentul nu s-a pus pe prevenire prin imbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei ci doar prin limitare, tracasare, pedepsire, consensul politic fiind că cetăţenii ar fi departe de a fi fiinţe responsabile sau conştiente, dar totuşi necesare pentru a susţine procesul electoral.
  • Cerem guvernului şi decidenţilor ridicarea limitărilor de circulaţie şi ale accesului în parcuri şi în sălile de sport!

Prin semnare, autorizez pe Ioan Măjeri să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.